vrijdag 27 maart 2015

Nieuwe Miss Sporty producten voor glamorous voorjaar

Vanaf deze week kun je een aantal nieuwe producten in de schappen van Miss Sporty vinden. Je creëert er heel makkelijk een glamorous look mee zonder dat je daar veel geld aan hoeft uit te geven. Super leuke en vrolijke producten, en -ik kan jullie nu alvast verklappen- er zit een nieuwe favoriet van mij tussen. Lezen jullie mee?De it-girl-look creëer je met nieuwe foundation, glossy oogschaduw-potloden, een water-resistant eyeliner/oogpotlood en mascara die het effect van nepwimpers geeft. Het ster-product van deze collectie is naar mijn mening toch wel de foundation... Het is al een tijdje geleden dat ik zo gek was op een budget foundation, maar dit is wat mij betreft echt een aanrader. Tot nu toe heb ik ook op andere blogs hier positieve reviews over gelezen, dus vandaar een label van een ster-product.Miss Sporty Mission Correction Foundation belooft flawless teint de hele dag door. Nou moet ik zeggen dat dit vooral voor mijn vettere huid een hele belofte is, dus ik was best sceptisch aan het begin. Deze foundation wordt omschreven als "foundation, highlighter en concealer in een". Wow, over beloftes gesproken... Ik ben het er niet helemaal mee eens. Door zulke beloftes zou je denken dat je volledige dekking met deze foundation kunt creëren, maar dat is dus niet zo. Lichte tot medium dekking, niets meer. Je kunt de dekking wel makkelijk opbouwen. Maar het effect dat deze foundation geeft.... wow... het zorgt voor die mooie gezonde gloed op je gezicht, zonder echt te glimmen. Gezonde satijnen glans en dat de hele dag lang. Echt de hele dag, ook op mijn huid (al gebruik ik er nog steeds een primer en anti-shine product bij). Hij blijft heel mooi op mijn huid zitten, ook aan het eind van de dag, en dat kan lang niet elke foundation doen. Geen typische vette glans aan het eind van de dag, maar precies de mooie subtiele gloed. Deze foundation is onzichtbaar, je vindt hem ook niet als je van dichtbij je huid bekijkt (of het aan het begin of aan het eind van de dag is). Dit is er een die met je huid samensmelt. De kleur #002 Light is op dit moment iets te donker voor mij (ik ben nu bleker dan bleek....), dus dat betekent dat de aller lichtste kleur uit deze lijn ideaal zal zijn voor ons - Sneeuwwitjes. De ondertoon van deze kleur maakt mij echt heel blij: niet te roze of te geel, maar wel neutraal en past daarom perfect bij mijn huidskleur. Echt een hele fijne foundation, en dat voor maar €4,99 per stuk. Verrassend leuk! Verkrijgbaar in 4 tinten: Ivory, Light, Medium en Dark.Op naar de nagels! Miss Sporty Candy Shine Glitter Effect zijn super leuke topcoats. Verkrijgbaar in 3 varianten voor maar €1,99 per stuk. De bronzy kleur die ik heb draagt de naam Pop Rocks. Er zitten verschillende soorten glitters in: goud, roze en zwart. Super vrolijke combinatie en leuk om over verschillende kleuren nagellak te dragen. Ik wilde hem graag met een zachte roze tint combineren. En het resultaat vind ik gaaf! Heel zacht en meisjesachtig, ik bleef naar deze combinatie staren. Natuurlijk ook leuk om deze topcoat als accent-nagel te dragen.Tijd voor de ogen, ik begin met twee potloodjes. Als eerste - Miss Sporty Eye Millionaire Water-Resistant Eyeliner. Verkrijgbaar in 4 kleuren en die van mij is zwart. De kleur is intens, de eyeliner is zacht (maar niet te) qua structuur en de houdbaarheid is inderdaad prima in orde. Ik moet eerlijk zeggen, ik heb eyeliners die het beter (vooral op mijn waterlijn) kunnen volhouden. Dit is een prima basic potloodje voor een fijn prijsje van €2,99. Miss Sporty Fabulous Glossy Shadow was een verrassende ontdekking, vooral qua glans/kleur. De kleur is mooi glanzend en de structuur is lekker romig. Helaas bleef hij voor geen meter op mijn oogleden zitten, maar dat is wel vaak met dit soort producten. Beter geschikt voor normale/drogere oogleden. Verkrijgbaar in 5 heldere kleuren voor slechts €2,49 per stuk.Swatches van beide potloodjes. Foto links is gemaakt bij indirect licht. Voor foto rechts heb ik flits gebruikt. Zien jullie hoe mooi de oogschaduw-stick is? Tja, je kunt niet alles hebben...Miss Sporty Lash Millionaire All-in-1 False Lash Effect Mascara is een hele aparte. Ik werd eerst heel enthousiast door dit apart getwist borsteltje, maar nu ik deze mascara een paar keer heb gebruikt weet ik nog steeds niet wat de handigste manier is om het aan te brengen. Maar dat maakt niet uit, volgens mij bereik ik er wel het juiste effect mee. Mijn wimpers krijgen meer volume en vallen iets meer op. Niet een super aanwezig effect, maar voor een budget-mascara (€3,99) is dit helemaal niet verkeerd. Al doet deze verpakking mij enorm denken aan de lipproducten van Miss Sporty, vinden jullie niet? Zolang ik ze niet naast elkaar ga leggen en opeens lipgloss op mijn wimpers ga smeren vind ik het allemaal goed. :PEn dit is het effect op mijn wimpers. Voor deze look heb ik trouwens ook de andere producten gebruikt. Ik heb eerst oogschaduwbasis gebruikt, daarna de glossy stick en daarna nog een beetje taupe-kleurige oogschaduw om alles te fixeren. Je ziet meteen al dat de stick een beetje begon te creasen, terwijl ik het toen net nog aangebracht had.... Nee, helaas niet mijn product. De rest vind ik dan wel weer mooi! Het lijntje van de zwarte potlood heb ik een beetje uitgevaagd met zwarte oogschaduw voor een zachter effect. Dit doe ik de laatste tijd nog vaker dan de liquid eyeliner, zo'n zacht lijntje heeft wel iets.Tot slot nog de fullface foto's waar ik ook de nieuwe Miss Sporty foundation op droeg. Ik hoop dat jullie zo een beetje kunnen zien wat voor mooi effect deze foundation geeft. Nee, ik ben duidelijk niet meer van de full coverage foundations. Geef mij maar deze mooie variant, waar je nog een beetje mijn huid doorheen ziet, maar die mijn kleur en structuur wat egaler maakt. En die gezonde gloed, daar hou ik echt heel erg van.

Wat vinden jullie van al deze producten?

6 opmerkingen:

 1. Mooie producten, ik vind de mascara er goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat glitter lakje is erg mooi! Vind je look ook mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Vind zowel de swatches als de look er heel goed uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie make-upjes voor zo'n weinig geld!

  BeantwoordenVerwijderen