zondag 8 maart 2015

On my nails: Essence Purple Sugar

Ook al was Radiant Orchid de kleur van 2014, zag ik deze opvallende lila kleur van Essence pas laatst in de schappen staan. Ik was al een tijdje op zoek naar zo'n kleur en natuurlijk had Essence hem gewoon. Ik ben sowieso een grote fan van Essence nagellak, hun kwaliteit is ongelooflijk goed. Zo ook met dit lakje.Purple Sugar zit eigenlijk tussen roze en paars in. Precies de orchideeën-kleur die vorig jaar zo populair was. Volgens mij passen dit soort tinten bij iedereen, of je nou een koele of warme ondertoon in je huid hebt. Deze kleur heb ik al een paar keer de afgelopen maand gedragen. En de laatste keer besloot ik om het een beetje met stickers (ook van Essence) te versieren. Een soort accent-nagel, maar dan met een plaatje. Veertjes, bloemetjes, ach ja, het is weer eens wat anders. Dat veertje vind ik trouwens stiekem op een verfvlek lijken, maar dat even ter zijde... :PPurple Sugar is niet alleen een prachtige kleur, het is ook nog eens een heerlijk lakje. Het kwastje is vrij breed, nagellak is niet te waterig, brengt makkelijk aan, dekt al vanaf de eerste laag en blijft ook zonder topcoat vrij lang zitten. En dat allemaal voor een heel budget-prijsje. Tja, wat wil je nog meer. Wat vinden jullie van deze kleur?

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kleurtje! En nu je het zegt herken ik er inderdaad de orchideeën kleur in. Perfecte kleur voor de lente!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, inderdaad de perfecte orchideekleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh dit vind ik erg mooi, maar dat was te verwachten he?

    BeantwoordenVerwijderen