maandag 16 maart 2015

Win een mega beauty goodiebag!

Terwijl ik druk bezig ben met het verhuizen, besloot ik om deze winactie eindelijk online te gooien. Deze goodies liggen al even te wachten en vandaag ga ik alles aan jullie laten zien. Deze winactie is bedoeld voor mijn vaste bezoekers/volgers, mensen die dankzij mijn blog/filmpjes/andere social media kanalen mij iets beter hebben leren kennen (het spreekt dus ook voor zich dat familie/vrienden niet met deze winactie kunnen meedoen :P). Ben je benieuwd wat er in deze goodiebag zit en hoe je kans kunt maken op al deze spulletjes? Lees het snel hieronder.


Hoe doe je mee?
- Stuur mij een mailtje naar pfbeauty@live.nl en vertel mij 3 random (persoonlijke) dingen die je over mij geleerd hebt (bijv. hoe mijn huisdieren heten, wanneer ik getrouwd ben, wat ik met beauty deed voor ik deze blog kreeg etc.). Kortom, laat mij weten wat je over mij geleerd hebt, laat zien dat je mij een beetje kent. ;)
- Volg je mij op YouTube? Doe alsjeblieft een duimpje omhoog.
- Volg je mij op Blogloving? Geef dit artikel een like.

That's it! Deze winactie duurt tot 26 maart. De winnares krijgt persoonlijk een bericht van mij. Veel succes en ik ben benieuwd naar jullie inzendingen!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke winactie! Veel succes aan iedereen die meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave winactie zeg! Precies mijn soort producten met mooie bruin/gouden oogschaduws en een nude lipstick, dat schreeuwt echt mijn naam. Ik ga zo even een mailtje sturen en dan fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ...wat ik natuurlijk totaal vergeten ben haha. Damnit!

   Verwijderen
 3. Wat een super winactie! Veel succes aan alle deelneemsters...en veel succes met de verhuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke winactie! Ik heb nog maar vandaag je blog ontdekt maar ik blijf zeker verder kijken & lezen :) xo // Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen