vrijdag 17 april 2015

20 random facts about me

Op Instagram "heerst" weer een leuke tag, 20 random facts about me. Laatst werd ik getagd door twee meiden en ik besloot om in plaats van lange teksten op mijn Instagram te zetten, hier een artikel over te maken. Ik had trouwens al eerder zo'n artikel gemaakt, voor het geval je meer wilt weten. En ik probeer niet in herhaling te vallen.1. Ik hou eigenlijk niet echt van bloemen, ik ben er een beetje onverschillig voor. Bloemen uitkiezen voor de bruiloft was dan ook best wel een uitdaging, maar ik was blij dat onze bloemist genoeg goede ideeën had. ;)
2. Ik krijg heel vaak te horen dat ik accentloos Nederlands spreek. Dat vind ik eerlijk gezegd ook niet zo gek als je hier al 14 jaar woont. Dat blijf ik dan ook altijd tegen mensen zeggen... steeds hetzelfde, maar ze bedoelen het lief, dat weet ik.
3. Ik heb soms nog wel moeite met voorvoegsels. Volgens mij is het sowieso extra lastig als je geen native bent. Daarom laat ik belangrijke dingen soms door mijn man nalezen.
4. Ik kijk bijna nooit tv. Ik vind Internet veel leuker. En als ik dan toch bewegend beeld wil zien, dan liever YouTube of series (ook op mijn laptop).
5. Hoe oldskool dat ook is, maar Buffy the Vampire Slayer is nog steeds mijn favoriete serie ever. Sinds kort heb ik ontdekt dat er best veel Buffy fan-accounts op Instagram zijn... en dat is best verslavend... en leuk!
6. Ik ben fan van vampier-films in het algemeen. Al blijf ik ze wel altijd stiekem met Buffy vergelijken natuurlijk.
7. Vroeger heb ik een soort gothic/alternatieve periode gehad met veel armbandjes, baggy broeken, kettingen aan mijn broek en donkere make-up.
8. Ik hou van smaakvol (lees: pittig/gekruid) eten.
9. Maar zelf koken doe ik eigenlijk niet vaak. Ja, ik heb een hele lieve man. ;)
10. Ik ben echt enorm blij met ons huisje waar wij nu in wonen. Wij hebben hier echt zoveel mazzel mee gehad dat ik er nog vaak bij stil sta.
11. Wij wonen in een dorp waar wij vroeger allebei ook gewoond hadden. Toen ik nog op school zat kwam ik altijd langs dit huis toen ik naar mijn bijbaan fietste.
12. Ik heb nooit een beugel gehad, maar ik zou het wel willen om mijn tanden een klein beetje te corrigeren. Ik weet ook al wat ik ga doen: ik moet blijkbaar ene Invisilign hebben die je niet ziet en waar je alles mee kunt doen.
13. Ik heb ook nooit eerder een bril of lenzen gehad, maar sinds kort dus wel. Ik heb een bril voor in de auto die ik vooral draag als mijn ogen heel moe zijn, en al helemaal als het buiten donker is. Jep, ik wordt duidelijk ouder... ;)
14. Ik heb jarenlang een lease-auto gehad, maar sinds kort heb ik een eigen auto.
15. Mijn lieve oma, die in Rusland woont, is een voorbeeld van mooi ouder worden. Zij is 77, maar zorgt goed voor zichzelf en is heel actief en ondernemend.
16. Ik ben niet zo trend-gevoelig, maar die hele uitgroei/ombré/dark-roots trend is helemaal naar mijn smaak. Het kan heel natuurlijk staan, maar is ook handig voor luie mensen -zoals ik- die niet om de 4 weken hun uitgroei willen laten bijwerken.
17. Volgens manlief heeft mijn linkervoet een afwijking... ik zet mijn voeten soms in een rare positie als ik sta, omdat ik het prettiger vind.. niks raars, toch?
18. In havo4 heb ik een presentatie over olifanten gegeven (ook een feit afkomstig van mijn man). Het was de eerste keer dat ik überhaupt een presentatie gaf, en al helemaal in een vreemde taal. Het was heel spannend en daardoor praatte ik vrij zacht.
19. Ik sta altijd vrij lang onder de douche, ook als ik mijn haar niet hoef te wassen. Alhoewel, wat is lang... ik ben gewoon niet iemand die binnen 5 minuten kan douchen.
20. Ik heb twee tattoo's, en een daarvan wil ik eigenlijk iets groter/opvallender maken.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. En ik zou graag ook iets over jullie willen lezen! Kun je bijvoorbeeld 1 ding opnoemen wat mensen niet van je verwachten? Ik ben heel benieuwd.. :)

8 opmerkingen:

 1. Buffy the vampire slayer is zo leuk!! Leuke feitjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe feiten. Ik wist niet dat je tattoos had

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke facts!! Ik ben ook iemand die van pittig eten houd en lang douchen! Ik heb ook altijd lease auto's gehad, maar een eigen auto geeft mij toch een gevoel van vrijheid.. die kunnen ze niet van mij afpakken! Iets dat mensen niet van mij weten? Ik heb een hand waar ik altijd mooie nagellakfoto's mee maak en de andere hand.. tja, da's assepoes.. ik bij op de nagels en stiekem ook op de nagel van de duim van mijn goede (linker) hand.. shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooops! jeetje.. wat slecht.. ik BIJT op de nagels

   * fijn weekend!*

   Verwijderen
  2. Leuk om te lezen! Helemaal eens over de eigen auto :) Jij ook een fijn weekend, Deb!!

   Verwijderen
 4. Leuk lijstje! Ik ben ook getagd, ga hem denk ik ook gewoon op mijn blog invullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke tag en leuke facts! Ik vind pittig eten ook super super lekker! Ben benieuwd naar je tattoos. Ik heb er ook enkele!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wist niet eens dat jij geen geboren en getogen Nederlandse was! Leuke feitjes.

  BeantwoordenVerwijderen