vrijdag 3 april 2015

5 favorieten van maart 2015

Hallo vanuit de huiskamer van ons nieuwe huisje! Jaja, wij zijn verhuisd en tot nu toe helemaal blij met het resultaat. Het is nog niet helemaal af, maar wij komen er wel. Zo probeer ik ook langzaam maar zeker mijn blog-schema weer op te pakken. En ik kon natuurlijk de maand niet voorbij laten gaan zonder mijn maand-favorieten. Vandaag deel ik ze graag met jullie. Zoals jullie kunnen begrijpen was maart voor mij een chaotische en hele drukke maand in verband met verhuizing. Ik koos dan ook voor snelle en handige producten.Ik begin met het nieuwe product in mijn verzorgingsroutine: reinigingsolie van Dior. Toen mijn Murad olie opging, ging ik op zoek naar een vervanger. Op Twitter zag ik dat Ici Paris een actie had dat je een flinke korting kreeg bij aankoop van twee verzorgingsproducten. Tja, een mooiere gelegenheid om een verzorgingsproduct van Dior uit te proberen bestaat er niet (het tweede product is trouwens een tonic van Biotherm geworden). En ik moet zeggen, Instant Gentle Cleansing Oil is heel fijn! Heel anders dan die van Murad, omdat deze wat minder vettig is. Het voelt meer als een lotion dan een olie aan. Kan fijn zijn als je het gevoel van olie op je huid niet zo prettig vindt, al maakte het mij niet zoveel uit. Dit is juist heel even wennen, maar dat maakt niet uit. De geur is een beetje kruidig, ik dacht eerst dat het naar alcohol rook maar die zag ik niet tussen de ingrediƫnten staan. Deze olie doet echt prima zijn werk, al heb ik soms het idee dat hij minder diep reinigt dan die olie van Murad. Nou ja, misschien is het echt nog een kwestie van wennen. Voor nu ben ik er blij mee.Ik ben zo gek op deze mascara van Pupa, echt niet normaal! Het is al een tijdje geleden dat ik zo gek ben geweest op een mascara. Hij maakt mijn wimpers lekker opvallend, maar separeert ze ook heel mooi. En deze mascara houdt de krul de hele dag lang, love it! Too Faced Shadow Insurance in de kleur Champagne is zo'n snel product van afgelopen maand. Er zit al een kleurtje/glans in, dus hij zorgt voor dat oogschaduw-effect op je ogen. Ik breng er meestal nog een andere (glanzende) oogschaduwkleur overheen om meer diepte te creƫren. Lijntje langs mijn wimpers, wat mascara en klaar is de look! En over makkelijke producten gesproken... Cheek stain van Tarte in de kleur Muse dient voor mij als blush en bronzer in een. Ik breng het snel aan, vervaag het met mijn foundation kwast en ik krijg meteen een gezondere uitstraling. Geniaal product en een hele mooie kleur (die ik overigens zelf niet zou hebben uitgekozen, het is maar goed dat deze ooit in een set zat). Tot slot nog het wenkbrauwpoeder van Anastasia Beverly Hills. Jep, ik gebruik sinds kort weer poeder. Mijn wenkbrauwen moeten weer eens lichter worden gemaakt en tot die tijd staat zo'n pomade extra hard. Dan maar het zachte effect van het poeder en dat werkt wel prima.

Wat was jullie meest favoriete product van afgelopen maand?

6 opmerkingen:

 1. Mooie producten! Mijn favoriwten zo even snel ;). Ook het Anastasia wenkbrauw poeder en de Dipbrow, De Dior star Foundation, Roller Lash Mascara Benefit, Smashbox Contour kit!

  elisabethsmusthaves.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die tarte cheek stain lijkt me magisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die cleanser klinkt zalig. En van de originele Shadow Insurance ben ik ook serieus fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Terug naar Too Faced, is de BM op? De olie is niks voor mij gewoon omdat ik er zelf niet zo van hou maar die Tarte Cheek Stain..ahhhhh..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja!! Eerst maar andere primers opmaken voordat ik weer terug naar BM ga ;)

   Verwijderen