maandag 20 april 2015

Even samen zwijmelen... mijn wishlist

Ook al zit ik op dit moment met hele andere zorgen (een nieuw huis is best prijzig, zeg maar...) ik heb nog wel een beauty-verlanglijstje. Ik wil hem net niet "behoorlijk" noemen, maar toevallig zijn het best wel prijzige spulletjes... maar goed, mijn wishlist dan. Een beetje Lorac, een beetje Clinique en een snufje Givenchy.En ik maar denken dat Lorac alleen in Amerika te koop is... Dat is ook zo, maar er is dus een webshop die het ook naar Nederland verzendt! Wat? Echt waar? Ja, echt! Ik kwam er toevallig achter, maar beter laat dan nooit. Sinds mijn Pro palette kan ik niet wachten om meer spulletjes van dit merk aan mijn stash toe te kunnen voegen. En die droom lijkt steeds dichter bij te komen... nou ja, eerst andere prio's, maar zodra het kan... Nordstrom is de webshop waar je het assortiment van Lorac kunt vinden (en een heleboel andere mooie merken trouwens). Ik heb zelf nog geen ervaring met deze webshop, maar Lorac is Lorac. Op mijn wishlist? Sowieso meer van hun oogschaduws. Pro to Go Eye/Cheek Palette is volgens mij een goede keuze, en ik heb hier al meerdere goede dingen over gehoord. Maar ook Lorac Alter Ego lipsticks zijn bekend om hun fijne kwaliteit. De kleuren: Supermodel (die volgens mij de perfecte rozige nude is) en Goddess (ik ben gek op dit soort neutrale paarsige tinten). Ook interessant: Real Life to Red Carpet Pro Face Tutorial-kit. Zo'n kit waar verschillende Lorac producten in zitten, zodat je meteen beter kunt kennis maken met het merk.

Dan Clinique... oh oh, dit merk is goed bezig de laatste tijd. Dat hebben jullie misschien al gemerkt met nieuws-updates die ik zo nu en dan plaats, maar mijn interesse in Clinique wordt dus steeds meer gewekt. Huidsverzorging van Clinique en ik gaan niet goed samen, maar hun foundations zijn heel goed. Beyond Perfecting Foundation + Concealer heeft al vanaf de lancering mijn aandacht. Ik heb er tot nu toe weinig over gehoord, maar ik kan niet wachten om deze uit te proberen. En sinds kort staat ook de nieuwe Anti Blemish BB Cream op mijn wishlist... vooral sinds YouTube guru Tiffany D er helemaal lovend over was. Het zou niet per se de foundation zijn voor onzuivere huid, maar de finish, de houdbaarheid en de niet-verstoppende ingrediënten zouden deze BB cream/foundation helemaal geweldig maken. Deze moet ik gewoon uitproberen! Ook heeft Clinique een aantal hele leuke lipproducten aan het assortiment toegevoegd. Vooral Long Lasting Lipsticks zouden iets voor mij moeten zijn, maar ik zag even geen kleurtjes die echt mijn naam riepen. Bij de nieuwe Pop Lip Colours is het weer anders. Wat een vrolijke verpakkingen hebben deze lippenstiften! Plum Pop of Beige Pop lijken mij prachtige kleurtjes voor het voorjaar. Hier kun je trouwens meer (lip)swatches van deze vrolijke producten vinden, heerlijk! Nu ik trouwens zo alle lipkleuren van mijn wishlist bij elkaar zie, merk ik een trend... hmmmm... :P

En als laatste.... ahhh, ik zag deze bronzer gisteren bij de Douglas en ik heb hem meteen op mijn wishlist gezet. Alsof ik nog niet genoeg bronzers heb... Maar ik zie mezelf deze beauty dagelijks met veel plezier gebruiken! Ik heb het over de nieuwe Givenchy Croisière Pouder Bonne Mine. Niet alleen het patroontje, maar ook de kleur (geen idee welke ik geswatched had trouwens, het blijken er 3 van te zijn) is geweldig. En het geeft een hele mooie natuurlijke glow. Hebben!

Wat hebben jullie op dit moment op de wishlist staan? Bepaalde luxere producten?

5 opmerkingen:

 1. Ik de nieuwe Clinique foundation + concealer, maar jammer genoeg in de verkeerde kleur :-( De nieuwe Pop lipsticks zijn echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik wist niet dat nordstromm naar nederland verzond. Super zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh ik stuur je een berichtje!!!! Check Twitter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlist zeg, oehh die alter ego lipsticks <3

  BeantwoordenVerwijderen