vrijdag 22 mei 2015

3x zomerse Rimmel kleuren

Speciaal voor het festival-seizoen heeft Rimmel in samenwerking met Rita Ora een aantal nieuwe producten uitgebracht. Colourfest Lip & Nail Collection bevat, naast schattige lipglosjes, ook super vrolijke nagellakjes. Alsof ik nog niet genoeg kleuren in mijn stash had... Maar ik kon ze niet weerstaan! Rimmel nagellak is al lekker betaalbaar (€3,99), maar ik heb ook nog eens van een 1+1 actie bij Kruidvat geprofiteerd (mocht je het je afvragen, het vierde lakje was van Essence). Ik koos de meest vrolijke zomerse kleurtjes die gewoon mijn naam schreeuwden!Dit zijn de "60 Secondes Super Shine Nail Polishes", een 3-in-1 nagellak. Het brede kwastje zorgt voor het gemak van aanbrengen, de kleur is rijk, er zit al een basislak in en na het opdrogen krijgt dit lakje een glossy finish. Tja, wat wil je nog meer! Deze nagellakken zijn inderdaad heel makkelijk in gebruik. De substantie is vrij dik, maar smeert makkelijk uit. Als je voorzichtig bent, dan heb je misschien al genoeg aan een laag. Maar persoonlijk vind ik 2 lagen toch wel net iets mooier. De dekking is prima en de houdbaarheid ook (al draag ik mijn nagellakken altijd samen met een topcoat).#270 Sweet Retreat is een heerlijke Barbie-roze kleur. Het heeft een koele/paarsige ondertoon, echt een mierzoet kleurtje. Niet ordinair, maar juist leuk en fris. Dit soort tinten kun je het hele jaar door dragen, en al helemaal in de zomer.De naam van deze prachtige pastel perzik-kleur 408 Peachella is vast gebaseerd op festival der festivals - Coachella. Dit is echt de ultieme zomer-kleur, een fellere pastel tint. Door dit soort kleuren lijkt je huid bruiner en je wordt er spontaan vrolijk van.En tot slot ben ik (natuurlijk) gevallen voor deze geweldige blauwe kleur... #880 Port-A-Loo-Blue is een mix van blauw en zeegroen. Een prachtige opvallende kleur die mij doet denken aan de zee. Ook leuk om er je teennagels mee op te vrolijken.

Welke kleur spreekt jullie het meeste aan? Hebben jullie al iets uit deze collectie geprobeerd?

8 opmerkingen:

 1. Wat een gave kleurtjes heeft deze lijn toch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aleldrie de kleuren erg mooi, vooral de eerste !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die roze vind ik erg leuk. Ik heb momenteel een gelijkaardig thuisgellak op mijn nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes, ik vind de flesjes er ook erg leuk uitzien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh die perzik kleur is heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super schattige kleuren maar niet voor mij, ik draag tegenwoordig alleen nog maar diepe kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen