woensdag 6 mei 2015

All about the brows: shapen, dikker maken, verven

Vandaag een video waarin ik alles vertel wat ik over wenkbrauwen weet en toepas om ze iets dikker te maken. Ik laat daarnaast zien hoe ik ze verf en daarna (met poeder inkleur). Het resultaat van de laatste stap kan steeds anders zijn en ik moet eerlijk zeggen, ze zien er wel eens beter uit, maar het ging om het idee. ;) Ik hoop dat jullie dit een nuttige tutorial zullen vinden!


En oh, dat verven is niet iets definitiefs. Ik doe het ongeveer eens per 1-2 maanden. Daarna krijgen ze weer de oude kleur terug. Mochten jullie nog vragen hebben over hoe en wat, laat ze achter in de comments!

3 opmerkingen:

 1. Ik verfde mijn wenkbrauwen eerst altijd om de 7 a 8 weken op een gegeven moment begonnen mijn wenkbrauw haartjes te breken :( nu verf ik het nooit meer en sinds kort begint het langzaam terug te groeien.

  elisabethsmusthaves.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb bijna zwarte wenkbrauwen van mezelf dus verven doe ik niet. En omdat mijn wenkbrauwen van nature uit al dik zijn moet ik ook niet veel opvullen of bijtekenen. Ik epileer ze elke dag (yep, ELKE dag) en gebruik dan wat poeder en/of gel om ze wat gestroomlijnder te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele routine is dat. Ik verf ze af en toe maar meestal net iets donkerder dan mijn eigen kleur.

  BeantwoordenVerwijderen