zondag 3 mei 2015

Budget tip: make-up setjes bij de Action

Laatst heb ik ontdekt dat Action tegenwoordig ook bekende merken make-up verkoopt, naast eigen Max huismerk. De prijzen zijn lekker laag, eigenlijk net als die fijne acties bij de Big Bazar. Super leuk en zo ontdek je weer eens wat. Zo kwam ik dit soort make-up setjes tegen. Elk setje bestond uit 2 producten van merken zoals Miss Sporty, Astor en NYC (dacht ik). Super leuk, vooral als je wat beter kennis wilt maken met producten van dit soort merken. De setjes bevatten verschillende producten: van nagellak tot eyeliner, je vindt er van alles wat.Ik koos voor dit setje van Miss Sporty vooral omdat dit lakje eigenlijk al een tijdje op mijn wishlist stond. Zo'n mooie duochrome lakje wilde ik al langer uitproberen, maar toch kwam het er steeds niet van (bij de Etos waren ze vaak ook uitverkocht). Dit was dus een mooie kans! En een leuk neutraal lipglosje erbij kan natuurlijk geen kwaad. Zo'n setje kost volgens mij iets van €2 (of iets in die richting), dus dat is mooi meegenomen!En ja, dit nagellakjes is super leuk! De dekking van zo'n metallic kleurtje kan vaak streperig zijn, maar dat was bij deze absoluut niet zo. Hij is mooi! Normaal ben ik geen fan van groen-achtige kleuren, maar deze draag ik toch wel heel graag. Hij neigt meer naar goud en bronze, met hier en daar wat groene shimmer. Heel bijzonder en leuk om te zien! De kleur bracht makkelijk aan en dekte heel snel.Ook het lipglosje is leuk. Niet super bijzonder, maar zo'n kleur kun je altijd wel gebruiken. Het heeft volgens mij meer shimmer/glans dan kleur, maar toch vind ik hem erg leuk. Niet te plakkerig, voelt prettig aan, gewoon een fijn glosje. Tja, voor zo'n prijs zeker een leuk setje. Aanrader om eens bij de Action rond te snuffelen!

4 opmerkingen:

 1. Ik heb het nagellakje ook. De kleur vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook eens zo'n setje gekocht, met een oogschaduw en poeder. Ik deed het vooral voor de poeder, dat was eerst echt een favoriet van me. Die heb ik nu gelukkig dus weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk die setjes, ik vind het altijd verrassend wat ik bij de Action weer tegen kom! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom zelf nauwelijks bij de Action en als ik er kom is het meestal voor kaften of van die plastic folders voor in de kaften, de make-up heb ik er nog nooit bekeken.

  BeantwoordenVerwijderen