maandag 25 mei 2015

Geshopt bij DM!

Vorige week kon ik heel even (ongepland!) shoppen bij de Duitse drogist DM, dus dat deed ik ook met veel plezier! Natuurlijk wilde ik meteen mijn nieuwe goodies laten zien. Zijn jullie er klaar voor? Ik ben benieuwd naar welk product jullie het meest benieuwd zullen zijn, al kan ik de keuze van de meesten denk ik wel raden. :P


Ik heb trouwens voor de verandering in mijn slaapkamer gefilmd, ik dacht: weer eens wat anders. Al valt het licht soms een beetje tegen, maar het was toch even leuk. En het was leuk om weer eens (in Duitsland) te kunnen shoppen, dat is lang geleden!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je geshopt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker gewinkeld! Volgens mij heb jij 249 eyeliners ondertussen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie buit! Handig die DM zo relatief dichtbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke shoplog! Ik heb laatst ook weer eens bij DM geshopt. Ik vind P2 ook zo'n fijn merk! Lavera ken ik nog niet. Daar ga ik voldende keer zeker eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen