zondag 17 mei 2015

Lente favorieten 2015

In de video van vandaag deel ik graag een paar lente-favorieten met jullie. Ook al is het weer nog behoorlijk wisselend, ben ik wel al helemaal in de lente-stemming (al zou het ook fijn zijn om wat vaker korte-mouwen-weer te hebben). Enjoy!

3 opmerkingen:

 1. Jaaa, ik hou ook van ripped jeans. Ben benieuwd naar die BB cream van Tony Moly. Het merk is nu net verkrijgbaar hier, dus... :-) Dat Essence lakje dat je daar draagt is echt suuuuuupermooi! En de nieuwe L'Occitane lippenbalsems wil ik ook nog graag proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! :) Tony Moly koop ik altijd online, bij BeautyNetKorea.com

   Verwijderen
 2. Zo grappig om te zien dat pleisters tussen je favorieten zitten! Maar ik begrijp het helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen