vrijdag 15 mei 2015

Look: lost in purple dust

Weer eens een look! Ik weet niet wat ik had, ik was meer van de makkelijke looks de laatste tijd (al staat ook dit binnenkort op de planning om te filmen). Maar laatst had ik weer eens leuke kleurtjes met elkaar gecombineerd. Het resultaat was verrassend leuk, dus tijd om te delen!Is het nou paars? Of toch blauw? Zie je daar ook iets bruinigs doorheen? Ja, combinatie van paars én blauw bleek toch best interessant te zijn. En ja, natuurlijk zitten er terracotta-tinten ook in, ik kan niet zonder.Over mijn hele bewegende ooglid heb ik de stick van Bobbi Brown gebruikt (die ik een tijdje geleden van lieve Peggy kreeg). Deze vind ik kwalitatief beter dan de sticks van Laura Mercier, al zal het ongetwijfeld ook aan mijn vette oogleden liggen. De paarse kleur heb ik voorzichtig uitgeblend, maar niet te veel, zodat de basis nog steeds intens paars was. Daar overheen heb ik de knal-blauwe Make-up Studio kleur aangebracht. Ik hou nog steeds van deze "lumiére" oogschaduws, ik word ze nooit zat. Dit gaf wel een heel gaf effect! De overgang richting en boven mijn arcadeboog heb ik vooral gecreëerd met behulp van MAC Cranberry en bruine oogschaduw van Make-up Studio (die ik trouwens ook aan de buitenste ooghoek heb toegevoegd).De combinatie vind ik heel geslaagd. Sowieso vind ik blauwe en bruine oogschaduw altijd wel mooi bij elkaar staan, maar door deze shimmer wordt het nog net iets meer... sprookjesachtig. Het is best een donkere look geworden, maar wel heel leuk om te dragen. Probeer ook eens een stick-oogschaduw met een pigment-achtige kleur te combineren. Wie weet welke andere leuke combinaties je nog ontdekt!En nog even de fullface foto's. Ik heb verder een bruin-achtige blush gebruikt en een neutrale lippenbalsem. Met zulke kleuren op je ogen heb je verder eigenlijk weinig nodig. Wat vinden jullie van het resultaat?

4 opmerkingen:

  1. wauw heel mooi! staat perfect bij je ogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De look is erg mooi! Romantische uitstraling geeft het ook. :)

    BeantwoordenVerwijderen