vrijdag 29 mei 2015

Nieuw haar: "uitgroei" maar dan anders

Van het weekend werd het weer tijd voor een nieuwe coupe. Niet weer iets heel schokkends, maar mijn kleur moest nodig worden opgefrist en ook het model in mijn haar begon rare vormen aan te nemen. Op naar mijn vriendinnetje in mijn oude woonplaats!Die hele ombre-trend vind ik nog steeds gaaf. Ik maak er ook een beetje "bewust-met-uitgroei-lopen" trend van. Donkere wortels die overgaan naar lichtere punten. Waarom niet? Het heeft wel iets en is vooral extra makkelijk (dan valt de echte uitgroei nauwelijks op). Al is het wel een kunst om het contrast tussen licht en donker niet al te sterk te maken...Dit was mijn haar waar ik mee naar de kapper ging. Een veel te sterk contrast, ja... Mijn kapster was er geen fan van, maar ik wilde dat per se zelf. Al had ik er vrij snel spijt van dat ik niet naar haar had geluisterd. De punten werden vrij snel warm en de uitgroei bleek toch echt donker te zijn. Plus het model van mijn korte bob begon rare vormen aan te nemen, dus ook die had een opfrissingsbeurt nodig. "Ik doe je kleur nu wel op mijn eigen manier, oké?" Ja hoor, zeker doen!En dit is het resultaat! Zij heeft het donkere een stuk lichter en iets warmer gemaakt, terwijl de lengte en de punten een stuk koeler van kleur zijn geworden. Ook is dat blonde iets hoger gebracht. Ik vind dat wel heel mooi! Al wil ik dat donkere misschien de volgende keer een stuk lager doen (dus vooral blonde punten). En ja, dit is een stuk beter dan hiervoor! De blonde kleur vind ik prachtig en ook die uitgroei-kleur is mooi. De lengte is ook weer netjes. Er is niet veel vanaf gegaan, het is wat meer op een lengte geworden zonder dat het plat lijkt. Love it!

Wat vinden jullie ervan? :)

4 opmerkingen:

 1. Als je haar maar goed zit he ;-) Vind het heel mooi hoe ze het donkere lichter en warmer heeft gemaakt. Geeft een mooi en subtiel ombre effect. Korte coupe vind ik je nog steeds heel goed staan, direct meteen en vaak moet ik er toch wel even aan wennen. Maar je hebt er gewoon ook het gezicht voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet 't niet goed. Ik vind het zeker niet lelijk. Maar of ik nu zelf bewust voor dit effct zou gaan, dat denk ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt wel beter nu hoor, ik vond het zelf ook net iets te donker voordien, het maakte je mooie gezichtje hard... dit vind ik veel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, mooi zeg! Ik blijf ombre ook erg mooi vinden!

  BeantwoordenVerwijderen