maandag 11 mei 2015

Pink Pictures #25

Heeey, dit is lang geleden, zo'n foto-update! De laatste was weer een paar maanden terug, en ook al kun je mij ook op Instagram volgen, vandaag wil ik jullie een update geven van afgelopen maanden. En ja, het was veel verbouwen, genieten van het nieuwe huisje en hier en daar wat beauty.Dit was toch, denk ik, de grootste verandering aan het nieuwe huis... een glazen achterwand. Deze ruimte was eerst gesplitst in twee├źn, wij hebben het opengebroken en nu, dankzij al het glas, komt er veel meer licht in. Echt een enorme verandering! Dit was nog voordat de muren werden geverfd, de vloeren werden gelegd etc. Nu is het natuurlijk nog mooier geworden. Maar dit was toen echt een mijlpaal! Omdat wij toen nog niet eens peertjes hadden hangen, heb ik toen even mijn softbox-lampen meegenomen. Zo zie je waar ze allemaal goed voor kunnen zijn. ;)Echt leuk om dit zo allemaal terug te zien; de verbouwing lijkt al heel lang geleden, maar in de werkelijkheid zijn wij maar een maand of anderhalf verder. Links waren de kleuren die wij op de begane grond wilden. Ze zijn het niet allemaal geworden, maar het is wel in deze stijl gebleven. Helemaal onze smaak, heel anders dan de kleuren in ons huurhuisje, maar iedereen die dit tot nu toe gezien heeft vindt het heel mooi. Boven hebben wij alles een beetje "standaard" wit gelaten, maar daar ligt het accent op de donkerdere vloer, schilderijen en dat soort dingen. En over de vloer gesproken... rechts is dus die vloer boven. Ik vind hem nog steeds prachtig! Niet te donker, maar wel heel chique. En dan mijn kledingkast.... dit was liefde op het eerste gezicht! Dit was de dag dat hij geplaatst werd, deze foto kreeg ik van manlief doorgeappt. Hij is zo mooi! En er zit ook een klein inloop-gedeelte in, waar het lampje trouwens nog steeds niet van doet... maar die wordt binnenkort nog vervangen. Zo blijf je bezig. ;) Deze kast staat trouwens gelijk in mijn make-up kamer. Deze is bijna af, ik mis alleen nog een extra ladekast voor mijn sieraden en dat soort random dingen.Rechts is trouwens mijn parfum-verzameling die in mijn beauty-kamer nu staat. Ik vind het zo gaaf om te zien! En zo pak je sneller elke dag een andere geur. Links - kwasten die ik een tijdje geleden bij BuyInCoins besteld had. De kleine blendingkwast is echt ideaal, super handig, lekker stevig en helpt echt goed om de boel te verzachten. De zwarte kwast is natuurlijk een NARS dupe, maar ik wilde hem toch nog uitproberen (vooral voor zo weinig geld). En ja hoor, ook deze is best fijn! Al gebruik ik die blendingkwast toch nog het vaakst.Weer even terug naar het verhuizen. Wij hadden een album gevonden die ik al heel lang geleden kocht/kreeg waar allemaal euro-muntjes in zaten van verschillende landen. Tja, veel waarde hecht ik er niet meer aan, dus wij besloten om er iets nuttigs mee te doen. Geld is geld. ;) Binnen een paar minuten waren ze allemaal eruit, dit was een aardig bedrag, niet verwacht! Maar inmiddels is alles op uiteraard. :PTijdens het opruimen vond ik nog dit bioscoopkaartje... wow, die is gewoon 10 jaar oud! Ik denk dat ik hem onbewust bewaard had, dus inmiddels is hij weg. Maar toch leuk om te zien! Rechts - een guilty pleasure, een fijne werkplek tussen de afspraken in - McDonald's. Ik hou er wel van. Ze hebben snelle wifi, lekkere hapjes, drankjes... wat wil je nog meer. Oh ja, en een schone wc, niet onbelangrijk. ;) Als ik twee kantafspraken heb en geen tijd heb om naar huis of kantoor te rijden, dan zoek ik een McDo in de buurt. Gelukkig gebeurt het niet vaak, maar ik kan er echt van genieten. ;)Ik was nooit echt gek op het bad, maar sinds wij zelf een bad hebben in het nieuwe huisje vind ik het wel steeds leuker. Lekker veel schuim erin, kaarsjes aan, muziekje erbij of YouTube filmpjes (mijn iPhone en ik zijn onafscheidelijk :P al kan het in bad niet zo handig zijn). Heerlijk! Rechts is een sashimi-mix bij een restaurant hier in de buurt. Wij hebben mazzel dat wij dichtbij het centrum wonen en hier van alles in de buurt zit en bij dit restaurant waren wij niet eerder geweest. Man, dat was goed! Binnenkort eens weer daar naartoe!Links - met Cosmo wandelen in het parkje in de buurt van ons huisje. Echt heerlijk, ik geniet echt van deze omgeving! Lekker rustig, groen, zo anders dan bij onze vorige woning! En foto rechts is gemaakt afgelopen zaterdag, met Serena! Zij is echt zo lief en down-to-earth, niet normaal! Afgelopen zaterdag ging zij haar boek signeren, maar ik was natuurlijk weer eens te laat... Ik zei dat op Instagram en toen stelde zij voor om samen een kopje koffie te drinken. Uiteindelijk hebben wij uren zitten kletsen, het was echt enorm gezellig! En natuurlijk wilde ik er een Instagram-momentje van maken, alleen -ook na 2de poging- stond ik er een beetje awkward op. :P Nou ja, het gaat om het moment. Serena gaf mij ook een leuke tip om leuker op de foto's te lachen, dus die ga ik maar de komende tijd toepassen. ;)

5 opmerkingen:

 1. Dat is altijd opvallend hoe veel geld er uiteindelijk in zo'n euro verzameling zit he. Ik geloof dat dat ongeveer 4 euro is per land, iets min :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk overzicht! De kast is prachtig, gaaf dat er een inloopgedeelte in zit! Geweldig dat je een make-up kamer voor jezelf hebt. Leuk die foto met Serena en leuk ook dat je zo'n tijd met haar hebt zitten kletsen. Ik heb haar ook een keer ontmoet, voordat ze heel bekend werd en ik vond haar toen ook echt zo'n spontane lieverd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die tip van Serena dan?? :-) Do tell!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie huisje is super leuk en cosy, ik vind het echt heel geslaagd! En ook de omgeving is echt super! Heerlijk he?

  BeantwoordenVerwijderen