vrijdag 1 mei 2015

Review goodies BornPrettyStore

Ik ben er weer! Excuses voor de stilte op de blog, maar ik had even rust nodig. Ik probeer het weer een beetje op te bouwen met vandaag een review van Born Pretty Store spulletjes. Ook heb ik een leuke kortingscode voor jullie, die aan het eind van dit artikel te vinden is. Ben je benieuwd naar alle goodies en wil je zelf ook profiteren van de korting? Lees dan snel verder.Born Pretty Store verkoopt allerlei Aziatische spulletjes voor hele betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar goedkope kwasten, nepwimers of make-up - bij deze webshop heb je behoorlijk veel keuze. Ik besloot om voor beauty tools en eyeliners te gaan. Tja, dit soort producten gebruik ik echt dagelijks, dus natuurlijk werd ik extra nieuwsgierig.

Ik heb gekozen voor een liquid eyeliner met leuke polka dot design en een stift-eyeliner met een vrolijke katten-dop. Beide eyeliners beloven langhoudend/waterproof te zijn en dat zijn ze ook zeker wel. Zoals ik al eerder vertelde, kun je dit soort dingen van Aziatische eyeliner wel verwachten. Toch zijn deze twee best verschillend van elkaar. De vloeibare eyeliner heeft een semi-matte finish. Het aanbrengen vind ik een beetje een gedoetje, omdat ik een paar keer met het kwastje langs moet voor een heel dekkend resultaat. De pigmentatie is wel prima, maar ik vind hem iets te... waterig? Niet mijn favoriet dus. En heel anders dan de stift. Dit is dus een absolute favoriet die ik de afgelopen tijd regelmatig gebruikt heb. Makkelijk met aanbrengen, egaal en pikzwart resultaat, matte finish en blijft de hele dag op zijn plek (zelfs na een avondje dansen). Met zo'n stift-eyeliner kun je veel makkelijker een dun, maar ook een dikker lijntje mee tekenen. Beide eyeliners irriteren overigens niet mijn gevoelige ogen en dat is altijd fijn. De prijs van liquid eyeliner is $1,90. Helaas zie ik de stift-eyeliner niet meer in de webshop, maar hier kun je alle eyeliners van deze webshop vinden.Over vaak gebruikte producten gesproken... Deze smudge kwast (#4) gebruik ik op de dagen wanneer ik een oogpotlood in plaats van eyeliner draag. Deze smudge ik dan uit met dit kwastje en dat gaat heel makkelijk. Dit kwastje is zacht, maar niet te. Eigenlijk is deze echt ideaal voor het smudgen. Vergelijkbaar met een duurdere smudge kwast die ik heb, alleen misschien ietsje grover. En toch vind ik hem niet te grof; je kunt er vrij makkelijk een dunner lijntje mee uitvagen. Ook handig voor het lijntje langs je onderste wimperrand. Voor slechts $1,59 heb je dit handig kwastje.Zo'n blush/poeder kwast met ombré effect valt natuurlijk best wel op in je stash. Hij ziet er niet alleen leuk uit, ik vind hem kwalitatief helemaal prima. Lekker zacht en heeft een hele handige vorm. Hierdoor ideaal te gebruiken voor poeder, blush of bronzer. Zelf gebruik ik hem op dit moment als blush/contour kwast. Hij werkr precies, al kun je er ook makkelijk mee blenden. Ik moet zeggen dat ik niet vaak blush kwasten zie met deze vorm; heel erg handig dit! De prijs? $3,23.En tot slot, het eitje. Zo'n mini beauty blender is sinds kort heel populair onder de Amerikaanse beauty guru's. Natuurlijk werd ik er ook nieuwsgierig naar, al ben ik geen fan van spons-applicators voor mijn foundation. Op de foto links zien jullie de droge blender, rechts - nadat ik hem vochtig heb gemaakt. Hij wordt iets groter en meer spons-achtig. Ik heb hier mijn concealer, vooral onder mijn ogen, mee geblend en -eerlijk is eerlijk- dat deed hij heel goed! De oppervlakte werd vlakker en het heeft niet eens zoveel moeite gekost om alles te blenden. Het enige - ik blijf toch geen fan van sponges; met mijn vingers blenden werkt net zo makkelijk (al wordt het met zo'n blender waarschijnlijk wel egaler). Maar als je een liefhebber van beauty blenders bent, dan kan het misschien een leuk product zijn. Zeker als je de gewone foundation spons te groot/grof vindt voor onder je ogen. Voor dit eitje betaal je slechts $2,32.

Check voor meer informatie en andere leuke goodies BornPrettyStore. En mocht je zin hebben om gelijk even te profiteren: met code ABEG10 krijg je 10% korting!

6 opmerkingen:

 1. De eyeliner heb ik ook vind die best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De blush kwasten lijken me best fijn, maar voor de rest ben ik niet helemaal overtuigd. Ik heb zelf nailart kwastjes en waterdecals gekocht bij BPS, een tijd geleden alweer, en op de een of andere manier zag het er een beetje cheap uit en gingen de kwastjes al heel snel pluizen. Het is natuurlijk ook cheap, maar de kwaliteit van de nailart kwastjes viel me toen heel erg tegen (zelfde als de eBay flut kwastjes) dat ik er niet snel nogmaals zal bestellen. Ik had er toch iets meer van verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die mini spons lijkt me heel handig, ik ben namelijk gek op mijn Real Techniques sponge. Ik gebruik die om foundation wat dekkender aan te brengen, concealer te blenden en om poeder onder mijn ogen aan te brengen....dus er mag best een backup bij haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n kleine smudge kwast, ik kan niet meer zonder! Ik haal hem zo vaak boven. Die mini bb vind ik wel grappig, weet niet of ik dat zelf zou gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat mini beauty blendertje heb ik ook, vind 't zo leuk voor concealer :-)

  BeantwoordenVerwijderen