woensdag 17 juni 2015

Behind the scenes: bloopers tijdens het filmen

Vandaag een andere video dan normaal. Ik heb namelijk de bloopers van afgelopen halfjaar in een video verzameld. Tja, je moet jezelf nooit serieus nemen, toch? Van "ik kom niet uit mijn woorden" momenten, tot manlief die over mijn softbox struikelt en allerlei geluiden op de achtergrond waardoor ik niet normaal kan filmen.. als blogger kom je dit soort uitdagingen altijd wel tegen. Ik hoop dat deze video voor een glimlach bij jullie zal zorgen! En misschien zal ik dit soort video's dan eens in de zoveel tijd samenstellen.

4 opmerkingen:

  1. Je hebt dikwijls last van je haar dat niet wil meewerken zo te zien, haha :-) En mja, ook altijd leuk als er net iemand belt als je aan 't filmen bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Huilende kinderen... WHY?!" hahaha, briljant

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk om te zien! Ik hou er wel van maar ik vind dat jij dat best professioneel doet hoor!

    BeantwoordenVerwijderen