vrijdag 12 juni 2015

Maybelline Nude Perfection

Nog niet zo lang geleden heeft ook Maybelline van die handige chubby lippotloden uitgebracht. Ze heten Color Drama Intense Velvet Lip Pencil en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb er veel goede dingen over gehoord, dus het werd tijd voor een betere kennismaking. Ik koos voor de kleur genaamd Nude Perfection... tja, wie kan zo'n naam weerstaan?In de verpakking lijkt dit een vrij bruinige kleur. Daar gaan we weer... Kylie Jenner lips inspired. En ja, ik houd er ook wel van, al blijft het lastig om mooie bruinige nude kleuren te vinden. Uit de hele collectie is dit de meest neutrale. Vooral als je van fellere kleuren houdt, dan zul je deze collectie zeker waarderen. Verder zijn dit eigenlijk simpele potloodjes die je gewoon moet slijpen als ze wat botter worden. Misschien niet heel handig, maar ik vind het persoonlijk niet erg. Lekker basic, niks mis mee. De textuur is wel lekker romig, het doet mij een beetje denken aan de potloodjes van NARS (al zijn die eigenlijk nog iets romiger).De kleur... tja, hoe zal ik het zeggen. Op afstand ziet het er op zich wel oké uit, maar helaas is het geen perfecte nude voor mij. Hij had nog iets roziger gekund en niet zo warm. Ik vind hem meer oranje lijken, hetzelfde effect heeft Kinda Sexy van MAC bij mij. Dit soort warmere tinten staan mij niet zo goed, al kan ik het op zich best prima dragen. Dit is wel zo'n kleur die overal bij past, maar toch... niet mijn favoriet, helaas. Bij een wat bruinere huid met iets meer warmere ondertoon zal dit vast een hele goede match zijn.De kwaliteit vind ik wel heel fijn, vooral voor zo'n prijs (rond €6). De finish is semi-mat, maar accentueert niet al te veel de lijntjes van je lippen. De kleur blijft best goed zitten, al overleeft het geen volledige maaltijd. Zeker een leuk product van Maybelline, maar helaas geen perfecte nude kleur voor mij.

6 opmerkingen:

 1. Het lijkt mij idd niet zo'n makkelijke kleur om op je lippen te dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm de kleur is ook niets voor mij, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je mooi, alleen de kleur is niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, prachtkleur vind ik eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whehe toch nog iemand die hem mooi vindt :)

   Verwijderen
 5. mooi kleur zou mij alleen niet staan

  BeantwoordenVerwijderen