vrijdag 17 juli 2015

Look met nieuwe Kiko producten

Nou ja, Kiko en The Body Shop bronzer. Of eigenlijk gewoon de goodies uit mijn Rotterdam shoplog. Ik kon natuurlijk niet wachten om met alle producten te spelen en inmiddels ben ik ze volop aan het gebruiken. En ja, ik vind ze allemaal geweldig! De ene wat meer dan de andere, maar dan merken jullie vanzelf wel aan deze look.De shimmery oogschaduws van Kiko bevatten echt veel shimmer. Niet zo veel kleur, vooral glans-deeltjes. Ze doen mij daarom ook denken aan mijn geliefde Make-up Studio oogschaduws, alleen ze verschillen een beetje qua textuur (ik heb het idee dat die van Make-up Studio iets zachter zijn). Ik ben gek op dit soort shimmery kleuren. Je kunt het namelijk gewoon zo gebruiken, maar ook over een andere oogschaduw, als een soort topcoat. Wat ik wel met deze Kiko oogschaduws heb gemerkt is dat de shimmer gedurende de dag wel een beetje vervaagt.. of verdwijnt. Vooral als je het over een andere kleur draagt. Dat doen mijn Make-up Studio kleurtjes niet. Maar goed, zo'n Kiko duo vind ik nog steeds prachtig en vooral de mega glanzende lichte kleur, die ik hier in de binnenste ooghoek heb gebruikt. Het geeft een net iets feestelijker effect. De donkere Kiko kleur bracht ik over mijn hele bewegende ooglid aan. Ik hou ervan, al die sparkle! En wat vinden jullie trouwens van de Kiko lipkleur? Love it! Dit potloodje is nu een favoriet voor elke dag geworden!Verder heb ik hier mijn nieuwe The Body Shop bronzer gebruik. #5 kleur was heel mooi op mijn hand, maar op mijn gezicht vind ik hem net iets te warm... ugh, wat heb ik toch met warme bronzers de laatste tijd? Ik ga binnenkort nog al mijn bronzer-kwasten wassen en dan weer met een schone kwast aanbrengen, misschien ligt het daaraan. Ik houd jullie op de hoogte. Check trouwens die highlighter van Kiko op mijn jukbeenderen (+ neus en cupidoboog)! Love love love it! Hij is vrij subtiel en toch zie je een heel gezond en mooi glansje. Hij staat vast ook mooi in de binnenste ooghoek, maar voorlopig gebruik ik hem vooral graag op mijn gezicht. Een tip met deze highlighter: voor meer intensiteit breng hem met je vingers aan en blend dan uit met een penseel.

Wat vinden jullie van deze look?

2 opmerkingen: