woensdag 22 juli 2015

Look: sunset again (Sleek palettes)

Ook al draag ik de laatste paar jaar vooral veel bruin-tinten, zo nu en dan vind ik het leuk om met kleur uit te pakken. Ik besloot laatst om mijn Sleek-palettes erbij te pakken en mijn favoriete (warme) kleuren eruit te gebruiken. En het geheel werd een soort zonsondergang-achtige look. Benieuwd naar het resultaat en welke palettes ik hier precies voor gebruikt heb? Lees dan snel verder.Deze foto's zijn gemaakt zonder flits, de foto's hieronder - met. De meeste kleuren die ik gebruikt heb komen uit mijn favoriete Sleek Monaco palette. De accenten, zoals de highlighter in de binnenste ooghoek, komen uit de Glory palette. Jep, allebei (prachtige) limited editions, maar met een beetje mazzel heb je een van deze pareltjes in je stash liggen. En uiteraard is er nog altijd de Sunset palette van Sleek (vast in het assortiment), waar je ook zo'n look mee kunt maken. Vroeger heb ik zelf ook Sunset palette gehad, maar uiteindelijk heb ik hem weggegeven. Toch niet zo mijn ding, ondanks een groot aantal rood-achtige warme kleuren. Nee, ik ben een grotere fan van palettes zoals Monaco en Glory waar je echt alle kanten mee op kunt.Van een gelige highlighter naar een diep paarse kleur, ik heb geprobeerd om een soepele overgang te creëren. Vooral de blend-kleur in de arcadeboog en de donkerste kleur in de buitenste ooghoek zijn mat, terwijl de rest lekker veel shimmer bevat. Hierdoor creëer je volgens mij een mooi balans. Voor de onderste wimperrand gebruikte ik vooral veel roze en paarse tinten, dat zorgt wel voor een mooi accent. Wat vinden jullie hiervan?

1 opmerking: