vrijdag 31 juli 2015

Mascara die lekker ruikt: Rimmel's Wake Me Up

Met mijn liefde voor Rimmel mascara's in het algemeen was ik heel benieuwd naar hun nieuwste aanwinst (vanaf eind juli kun je hem vinden in de winkels). De felgroene Wonder-full Wake Me Up Mascara belooft voor een wakkere blik te zorgen. Met toevoeging van pro-vitamine B5, vitamine E en komkommerextract is deze mascara eigenlijk alles wat je wimpers nodig hebben. Zijn jullie benieuwd naar mijn ervaringen en swatches? Lees dan snel verder.Behalve de frisse kleur van de verpakking, heeft deze mascara nog een aangename bonus: de frisse geur! Huh, een mascara die lekkere ruikt? Juist, heel fijn dit! Ik ruik frisse komkommer, geen vervelende of overheersende geur. Hij vervliegt ook vrij snel, maar het maakt het aanbrengen van deze mascara extra aangenaam. Om even te vergelijken: het doet mij een beetje denken aan de geur van Dove komkommer deo's. Heerlijk fris en weer eens wat anders! Ook al zit er een geurtje in, deze mascara irriteert absoluut niet mijn ogen. Ik had ook eerlijk gezegd niet anders van Rimmel verwacht, maar met mijn gevoelige ogen vertrouw ik hun mascara's altijd wel.Het borsteltje is een betje gebogen; wat mij betreft heeft het een hele fijne vorm. Het maakt het aanbrengen van mascara heel makkelijk, zelfs op de onderste wimperrand en in de binnenste ooghoek. De mascara vlekt niet en gedraagt zich eigenlijk voorbeeldig de hele dag lang. En het effect dat het aan mijn wimpers geeft vind ik geweldig. Precies wat ik altijd van een mascara verwacht: lengte, volume en lekker opvallende wimpers.Links - mijn oog zonder mascara. Rechts - met de nieuwe Rimmel mascara. Voordat ik mascara heb aangebracht, heb ik mijn wimpers een beetje gekruld. Sinds een paar maanden gebruik ik elke dag een wimperkruller en ik snap echt niet hoe ik eerst zonder kon. Dit maakt zo'n verschil! Al weet ik zeker dat deze mascara ook zonder wimperkruller prima zou kunnen werken. Ik hou echt van het effect dat het geeft! Mijn wimpers zijn mooi gescheiden en toch volumineus.En het grootste voordeel van deze mascara: de krul en vorm blijven de hele dag in mijn wimpers. De bovenste foto is gemaakt net nadat ik mijn mascara 's ochtends heb aangebracht. De onderste foto - 's avonds, na een uur of 10 met deze mascara op. Ondertussen had ik van alles gedaan, zelfs een beetje geslapen. En het fijne is, mijn wimpers zijn hun vorm en krul niet verloren! Heel weinig mascara's kunnen dit. Sterker nog, ik kan mij niet herinneren dat ik ooit een budget mascara gebruikt heb die zo langhoudend was en die zo mooi mijn wimpers maakte. Dus ik ben behoorlijk onder de indruk. Deze nieuwe mascara is absoluut mijn nieuwe favoriet!

Verkrijgbaar in de kleuren Black en Extreme Black voor €13,99 per stuk.

4 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me inderdaad een geweldige mascara! Fijn ook dat hij lekker ruikt, ik vind de meeste mascara's veel te sterk en aanwezig qua geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Vooral dat 'ie zo lang blijft zitten zonder vorm te verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice! Hij bezorgt je wimpers inderdaad behoorlijk wat krul!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je wimpers blijven idd wel mooi gekruld met deze mascara

  BeantwoordenVerwijderen