zondag 12 juli 2015

Miss Sporty Tan Up Your World

Zijn jullie al een beetje bezig om een kleurtje op te bouwen? De afgelopen dagen is het wel het weer daarvoor geweest! Ik moet eerlijk zeggen, ik ben nog steeds super bleek, alsof het midden winter is. Natuurlijk probeer ik hier en daar wat straaltjes zon mee te pikken, maar de afgelopen dagen is het zo benauwd buiten geweest dat ik ook niet uitgebreid op mijn zonnebedje heb kunnen liggen. En oké, misschien ben ik niet meer zoo bleek, maar dit is absoluut nog lang niet mijn zomerkleurtje. Nou ja, alles op zijn tijd. Voorlopig doe ik alsof ik wel wat kleur in mijn huid heb met behulp van zelfbruiners en bronzers. Vooral een bronzer vind ik echt zo'n product wat je het hele jaar door kunt gebruiken. Al staat het in de zomer natuurlijk extra leuk. En wat dachten jullie van deze grote bornzer van Miss Sporty waar je spontaan vrolijk van wordt als je ernaar kijkt?In de zomer ga je (meestal) niet uitgebreid je make-up doen, al helemaal geen lagen foundation en conealer. Vooral in de hitte kies je toch liever een luchtiger product. Of als je huid al egaal genoeg is en extra mooi gemaakt is door een kleurtje, dan kun je net zo goed een beetje bronzer gebruiken en verder niks. Zo'n grote bronzer is sowieso handig, vooral in de zomer. Je kunt het namelijk niet alleen op je gezicht gebruiken, maar ook bijvoorbeeld om je hals mee te accentueren.De Tan Up Your World bronzer van Miss Sporty is verkrijgbaar in twee kleuren: 010 Hawaiian Flower (geschikt voor lichtere huidskleuren) en 020 Hawaiian Hula (voor als je al een tintje hebt). De bronzer is lekker gepigmenteerd, niet poederig, brengt makkelijk aan en blend ook nog eens snel. Een prettig werkend product dus en dat voor slechts €3,99.Mijn gezicht zonder bronzer. Ik heb alleen wat BB cream, concealer en poeder gebruikt (naast wat oogmake-up producten uiteraard).En dit is het resultaat met bronzer. Die van mij is in de kleur Hawaiian Flower, dus voor de lichte huidjes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de kleur aan de warme kant vind. Soms zelfs iets te oranje. Op zich hoeft dat niet zo erg te zijn, zolang je maar een tintje hebt. Sterker nog, ik ben gek op warmere bronzers in de zomer, omdat ze net wat beter bij een gebruinde huid passen dan eentje met een assige ondertoon. Het probleem is alleen dat -nu mijn huid nog weinig zon heeft gezien- het er een beetje onnatuurlijk uit ziet. Je moet dus echt wat kleur hebben, wil je dat deze bronzer mooi zal staan. Omdat deze bronzer goed gepigmenteerd is, moet je er een beetje mee oppassen. Vooral als je -net als ik- gek bent op het royaal aanbrengen van bronzer en blush. Ik heb hem hier bewust wat meer aanwezig gemaakt (verder geen blush gebruikt) en op zich vind ik het niet heel verkeerd staan. Alleen net een tikkeltje te warm van kleur. Ik denk dat ik binnenkort toch echt even met mijn snoet in de zon moet gaan zitten...

Wat vinden jullie van dit effect?

5 opmerkingen:

  1. Ik vind het nog best een mooi resultaat! En ja, ik herken het wel, dat van het royaal opbrengen, haha. Zeker als ik zo een grote fluffy kwast vast heb, want dat voelt gewoon zo fijn aan :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Warm is goed, maar oranje, hmmmmmm I dunno... 'k Zou 'm moeten testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het zo ook al mooi hoor! Een tikkeltje oranje maar dat komt wel goed in de zomer :)

    BeantwoordenVerwijderen