vrijdag 10 juli 2015

Opgemaakt: lente/zomer 2015

Sinds wij verhuisd zijn besloot ik om mijn opgemaakte producten bij te houden. Er zitten toch vaak goodies tussen die wel het vermelden waard zijn maar waar ik niet zo snel een apart artikel over zou maken. Dit keer zit er van alles tussen: van make-up tot lichaamsverzorging. Zijn jullie benieuwd naar mijn opgemaakte spulletjes en of ik ze opnieuw zou kopen? Lees dan snel verder.Mijn favoriete deo van Garnier met mineralen! Deze koop ik altijd in Duitsland, dus het volgende busje heb ik al volop in gebruik. Ik moet eerlijk zeggen dat deze roze variant geen favoriet van mij was, maar toch blijf ik deze deo's heel fijn vinden. Ultra Repair Cream van First Aid Beauty is er -voor mijn gevoel- vrij snel doorheen gegaan. Dat krijg je als je een product met veel liefde vaak gebruikt. Een van de beste moisturizers ever, ik kan niet meer zonder! En een grote variant van deze crème ligt al te wachten. De lotion van Payot is ook absoluut een re-buy. Payot vind ik sowieso een heel fijn gezichtsverzorgingsmerk. Deze lotion reinigde heel goed mijn huid, maar dan op een milde manier. Geen irritatie of uitdroging, gewoon een hele schone en frisse huid. En de geur was ook nog eens heel aangenaam. De Shower Scrub van Therme is mijn minste favoriet uit dit rijtje, maar dat had ik aan het begin ook verwacht. Deze kreeg ik een keer cadeau en ik was wel gecharmeerd door de zoete geur (Bali-Flower). Maar scrub-kwaliteiten heeft hij helaas nauwelijks. Dit soort scrubs in een tube werken voor mij sowieso nooit, ik vind ze veel te zacht. Deze bleek dus ook geen uitzondering te zijn.Ik moest ook een paar mascara's weg doen, omdat ze 3 maanden bereikt hebben (ik ben iemand die dus wel netjes alle mascara's na (ongeveer) 3 maanden weggooit, omdat ik anders al snel geïrriteerde ogen kan krijgen). Lash Millionaire mascara van Miss Sporty blijf ik een rare vinden met zijn getwist borsteltje. Op zich geen verkeerde mascara (zie hem in werking in dit artikel), maar hij behoort niet tot mijn favorieten. Leuk om een keer te hebben geprobeerd, maar dit wordt geen re-buy. Het tegenovergestelde geldt voor Pupa Ultraflex mascara. Wat een geweldig product! Ook hier heb ik over geschreven en ik ga hem absoluut weer een keer opnieuw kopen. Geweldig effect, lekker aanwezige wimpers, precies waar ik van hou! Ook mijn liquid eyeliner van P2 is helaas in de prullenbak beland. Eigenlijk best gek, aangezien het nog niet zo lang geleden is dat ik hem gekocht heb. Maar ik denk dat hij oud was toen ik hem kocht, omdat hij vrij dik van structuur was en mijn ogen prikten een beetje. Dat is wel raar, omdat ik het de vorige keer absoluut niet had. Ik denk dus dat ik gewoon pech heb gehad. Het laatste make-up product is een oogschaduwbasis van Holika Holika. Hij kostte maar een paar euro, ik had er niet veel van verwacht, en toch bleek hij erg fijn te zijn! Natuurlijk niet zo geweldig als mijn bareMinerals primer, maar voor zo weinig geld is dit een prima product.Een grote teleurstelling was het haarmasker van Christophe Robin. Helaas was dit een miskoop van €30. Christophe is een colorist van L'oreal en zou dé geweldige haarproducten maken met de meest voedende ingrediënten. Dit masker is speciaal voor blond haar om er gelige gloed uit te halen. Een fel paars kleurtje, hele romige structuur, maar helaas is de werking minimaal. Weinig invloed op de kleur en ik had ook niet het idee dat mijn haar er veel zachter van werd. Helaas... Een ander haarproduct is van Moroccanoil, wie kent dit merk niet. Dit was een perssample, al had ik ook eerder haarserum van dit merk gebruikt. En mijn mening is nog steeds hetzelfde gebleven: de geur is goddelijk, zo lekker dat ik het serum alleen al zou willen gebruiken om de geur steeds te kunnen ruiken. Maar de werking is minimaal, niet veel beter dan een haarserum van de drogist. En dat is nou precies de reden waarom ik hier nog steeds geen fullsize van gekocht heb. Het heeft even geduurd voor ik de gezichtsscrub van St. Ives heb opgemaakt. Het is zo'n enorme verpakking! Maar hij is eindelijk op. Ik blijf het een geweldig product vinden, echt een hele fijne scrub die goede invloed op mijn huid had. Maar ik wil zo nu en dan natuurlijk een beetje afwisseling. De body butter van The Body Shop is nu ook op! Ik maak deze dingen zo vaak op, ik ben echt gek op hun body butters. Geweldig voor alle seizoenen, en deze Honeymania geur was heerlijk fris, een beetje citrus-achtig. Het laatste product is een douchegel van Palmolive. Dit is volgens mij een nieuw variant, maar ik vond hem al helemaal geweldig. Het is een soort douchegel die ook een beetje als olie aanvoelt. Het is een prettig gevoel, hij schuimt goed en ruikt heerlijk zoet. Ja, ook dit zou zomaar een re-buy kunnen zijn.

Welk re-buy product hebben jullie de afgelopen maanden opgemaakt?

3 opmerkingen:

  1. Oh ja, de Honeymania geur is inderdaad zaaaalig!!! Ben zelf ook een grote body butter fan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten heb je opgebruikt. Ik wou ook het serum van Moroccanoil proberen, maar als het niet zo speciaal is ga ik er mijn geld niet aan spenderen.

    BeantwoordenVerwijderen