vrijdag 24 juli 2015

Shoplog + eerste indruk: Sephora & FeelUnique

Vandaag weer eens een shoplog met goodies uit de buitenlandse webshops. Bestelling van Sephora zat al een tijdje op unboxing te wachten, ondertussen was ik de meeste producten al volop aan het gebruiken. De goodies van FeelUnique kwamen er laatst bij. Benieuwd naar de spulletjes en mijn indruk daarvan? Check dan de video hieronder.

7 opmerkingen:

 1. De tinted moisturizer van Laura Mercier wil ik ook nog graag proberen, iedereen is er inderdaad laaiend enthousiast over. Jammer dat die Kat Von D eyeliner wat tegenvalt :-( Je hoort er inderdaad alleen maar goeie dingen over verder... Rot wel van die importkosten op je Feel Unique bestelling :-( Wel knap dat ze die gewoon terugstorten, da's goed om te weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. balen van het kat von d product! ik heb er lipsticks van en vond ze super fijn maar jammer genoeg is niet alles zo :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ook wel een lipstick van hun, vind ik ook fijn! Maar idd, niet alles kan even goed zijn :(

   Verwijderen
 3. Ahhh die siliconen vrije primer, ik wil zeker je ervaring op langere termijn weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie aankopen. Hoe werkt dat precies met het punten sparen bij Sephora? Want ik denk niet dat dat van toepassing is bij Sephora.fr. Heb je daar een zicht op?

  Amai wat een gedoe met de invoerrechten! Wel super dat je het onmiddellijk terugbetaald gekregen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb helaas geen ervaring met sephora.fr, maar bij sephora.com krijg je volgens mij bij elke euro dat je besteed hebt een punt (of misschien meer). Je kunt ze op elk moment inruilen en volgens mij als je zoveel punten binnen een jaar spaart dan wordt je VIB member en bij meer punten een VIB Rouge (krijg je weer andere privileges, al maakt het volgens mij niet heel veel uit als je niet in Amerika woont).

   Verwijderen
  2. Ah jammer dat sephora.com nog steeds niet naar Belgiƫ verzend! Thanks voor de info!!

   Verwijderen