zaterdag 18 juli 2015

Shopping tip: 30% korting op alles bij The Body Shop

Ook al is zaterdag officieel (nog) niet mij update-dag, kon ik dit nieuwtje niet voor mezelf houden..
Alleen dit weekend krijg je bij The Body Shop 30% korting op alle niet-afgeprijsde artikelen (de artikelen die al in de sale zitten hebben vaak al een korting van 50%, dus dat is begrijpelijk). Je krijgt deze korting in de winkels of online. Online is de volgende code geldig: 21807, de verzendkosten zijn ook nog eens gratis.


afbeelding via weheartit.com

Een paar aanraders van The Body Shop? Natuurlijk hun body butters! Vooral de zomerse geuren zoals satsuma en citrus zijn heerlijk voor nu. Voor het gezicht raad ik vooral hun blue corn masker aan, mijn ultieme favoriet (vooral voor vette/onzuivere huid). Ook voor je haar hebben ze genoeg lekkere producten, maar vooral de bananen shampoo en conditioner vind ik heerlijk. En niet te vergeten: make-up! De honey bronzer, die ik laatst gekocht heb, is een mooi product waar je huid een frisse tint mee krijgt. De nagellakjes van The Body Shop verdienen ook extra aandacht: super vrolijke kleuren en hele goede kwaliteit.

En aangezien de dichtstbijzijnde winkel van The Body Shop op 3 minuten loopafstand bij mij vandaan ligt, ga ik zo waarschijnlijk even de deur uit... ;)

1 opmerking:

  1. Oeeh gevaarlijk als ie zo dichtbij zit, ik was er gister ook nog om de bamboeborstel te kopen, echt een leuke winkel!

    BeantwoordenVerwijderen