woensdag 8 juli 2015

The perfect mauve lipstick (budget tip)

De mauve-kleurige lipkleur, "grijzige nude", is helemaal in. Het klinkt misschien raar voor een lippenstift kleur, maar probeer hem eens uit. Ik ben in ieder geval fan! Het zijn geen super gedurfde kleuren, persoonlijk heb ik meer moeite met donkere berry tinten. Dit is tenminste lekker draagbaar, maar toch net iets anders. Het is natuurlijk ook een uitdaging om zo'n tint er niet doods uit te laten zien, maar sommige merken zijn er juist goed in om dit soort tinten aantrekkelijk te maken.
Zo heeft Catrice een hele mooie mauve-kleur in het assortiment zitten. Echt dé perfecte grijzige beige-nude. Deze komt uit de Ultimate Stay lijn en de kleur heet #050 Mauve Your Lips. Ik heb nog nooit eerder een lippenstift uit deze lijn gehad, hoewel ik juist gek ben op langhoudende lipkleuren. En ik moet zeggen - de kwaliteit bevalt mij heel goed. De lippenstift is romig (maar niet té), brengt makkelijk aan en blijft inderdaad best goed zitten. Je moet niet verwachten dat het de hele dag aan je lippen blijft plakken, maar een klein drankje of een hapje overleeft de kleur vrij makkelijk.De kleur op mijn lippen is vrij koel, zoals je van een mauve-kleur zou verwachten. Maar doordat er genoeg roze in zit, ziet het er niet doods uit. Het lijkt meer een aparte nude tint, helemaal mijn ding! Zo'n kleur die je bijna blind kunt aanbrengen, zonder je zorgen te maken dat het scheef over je lippen verdeeld wordt. Kortom, de ideale kleur als je met de mauve-trend mee wilt doen. En al helemaal als je er niet te veel centjes aan wilt uitgeven omdat je niet zeker weten of zo'n kleur je überhaupt zal staan. Een aanrader!

Wat vinden jullie van mauve-achtige nude lipkleuren?

6 opmerkingen:

  1. Ik ben bang dat dit een kleurtje is die mij niet staat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleur! Goeie tip, ik was nog geen budgetproof paarse lipstick tegengekomen

    BeantwoordenVerwijderen