woensdag 19 augustus 2015

Blog update + beauty favorieten van afgelopen tijd

De video van vandaag is een beetje tweeledig. Eerst wil ik wat meer de wijzigingen op mijn blog toelichten (die jullie waarschijnlijk al zelf hadden opgemerkt). Ook deel ik een aantal beauty favorieten van de afgelopen maanden. Benieuwd? Kijk dan snel mee.


Wat vinden jullie er trouwens van dat ik geen achtergrond-muziek meer gebruik in mijn praat-video's? Ik weet het niet, persoonlijk mis ik het niet, maar misschien komt het nog. Ik ben vooral benieuwd wat jullie ervan vinden.

3 opmerkingen:

  1. Leuke video. Vind het ook prima zonder muziek hoor. En ik vind het een prima idee om wat breder te gaan in je blog topics, een blog evolueert uiteindelijk toch mee met de blogger die erachter zit, da's maar normaal. Dus kom maar op met die lifestyle topics! Over dat Kat Von D palette klink je echt wel superenthousiast. Dat wenkbrauwpotlood van MJ klinkt ook goed, misschien ga ik er wel naar op zoek. En wow, die Essie base coat moet ik echt hebben! Ik heb zo'n broze nagels.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We willen meer muziek! Ha, grapje, het kan ook tussendoor, dus niet tijdens het praten. Die topcoat van Essie werkt bij mij helemaal niet, wat gek joh, hij bladdert snel af en krijg 'm nooit droog. Dat probleem heb ik overigens vaak bij topcoats. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Uiteraard mag en kan je evolueren, ik vind het prima hoor. Met muziek was ook leuk maar nu hoor ik je wel duidelijker!

    BeantwoordenVerwijderen