zondag 9 augustus 2015

Bobbi Brown Pink Quartz shimmer brick

Zoals jullie ook in mijn laatste vlog hebben gezien, heb ik van Peggy een heel lief cadeautje gekregen om mijn zwangerschap te vieren. Een super luxe cadeautje waar ik helemaal niet op gerekend had, maar die al heel lang op mij wishlist stond... De verkoopster bij de Douglas had het heel lief ingepakt; extra leuk om zo'n cadeautje thuis (voor de camera) uit te pakken.Ik wilde al langer de welbekende shimmer brick van Bobbi Brown hebben. Alleen had ik het nou echt nodig? En welke kleur dan? Er zijn namelijk zoveel varianten! Dat van "echt nodig" was al snel duidelijk - ja, heel erg! Ik ben helemaal weg van de mooie highlighters, en al helemaal de highlighters voor elke dag. Dat zou het effect moeten zijn dat de shimmer brick geeft, dus ik was heel benieuwd.Shimmer brick is verkrijgbaar in verschillende tinten. Als eerste testte ik diegene die in de nieuwste limited edition zat, maar deze verscheen nauwelijks op mijn huid en gaf mij meer kleur dan glans. Nee, shimmer brick wil ik als highlighter kunnen gebruiken. Veel mensen gebruiken ze vaak ook op hun ogen, maar ze worden vooral geroemd om hun mooie gezonde glans. Ik koos de kleur "Pink Quartz" uit het vaste assortiment. Een hele gekke naam als je al die beige/bruine kleuren ziet. Er zitten een paar roze strips tussen, maar toch.. Kortom, laat de roze naam je niet afschrikken. Ik denk dat dit de meest neutrale shimmer brick is voor als je een lichte huid hebt, zoals ik, en niet van hele sterke roze of gouden highlighters houdt.Je "swirlt" met je kwast door alle strips en brengt het daarna aan op de hoogste punten van je gezicht, en met name op je jukbeenderen. Heel simpel, en je hoeft niet heel voorzicht te zijn. Althans, dat vind ik. De glans is vrij subtiel, waardoor je niet snel zult overdrijven. Maar als je voor een hele subtiele glans gaat, dan is 1x met je kwast swirlen wel voldoende. Ik breng de shimmer brick het liefst met een kleine stippling brush aan. Normaal gebruik ik zo'n kwast bijna nooit, maar op een of andere manier werkt het met de shimmer brick het beste. Het verdeelt de shimmers heel mooi en natuurlijk, waardoor je een prachtig resultaat krijgt.Deze foto's zijn gemaakt met flits. Zo zie je het effect toch het meest. Ik moet zeggen dat ik het effect in het echt nog net iets mooier vind. Vooral als de zon er net op valt is het echt prachtig om te zien. Heel natuurlijk en het heeft toch ook iets betoverends, zo'n glans. Naast de shimmer brick gebruik ik trouwens altijd alleen een bronzer op mijn gezicht. Het is echt de perfecte combinatie, vooral voor de zomer. Let trouwens niet op mijn wenkbrauwen in deze look, ze lijken op de foto's bijna niet opgevuld... heel raar.En dit is het effect zonder flits, bij natuurlijk licht. Het lijkt wat subtieler, maar je ziet nog steeds de mooie glans. Ik vind het trouwens ook mooi hoe de shimmer brick met mijn huid versmelt. Het is geen highlighter die op de huid "ligt", hij lijkt de natuurlijke glans van de huid te versterken zonder dat er een product zichtbaar is. Prachtig! Ik ben fan.De laatste tijd krijg ik best veel complimentjes over hoe mooi mijn huid glans. Ze zeggen dat het de welbekende zwangerschapsgloed is, maar ik geloof dat de shimmer brick hier behoorlijk aan bijgedragen heeft. ;) Ik ben er in ieder geval heel blij mee en heb dit product in mijn dagelijkse make-up routine opgenomen. Geen idee waarom het zo lang geduurd heeft, maar ik ben echt blij dat het nu in mijn collectie zit. Nogmaals bedankt, lieve Peggy!

8 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik heb een beige variant gehad en kocht uit de kerstcollectie een limited edition highlighter. Ook zo mooi! Denk dat ik deze Pink Quartz ook nog goed zou kunnen gebruiken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooit koop ik er ook een, ik vind ze zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, de kleuren zien er zo prachtig uit! Op het gezicht geeft het inderdaad een hele mooie subtiele glans! I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat je prachtig!! Je ziet er stralend uit ;-) de zwangerschapsgloed en de BB bricks versterken elkaar! Ik begin toch ook wel erg benieuwd te worden naar deze bricks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, wat is hij mooi! Veel plezier ermee!

  www.fleursophia.com

  BeantwoordenVerwijderen