vrijdag 7 augustus 2015

DM shoplog (Aken)

Van de week besloten wij om wat baby-winkels in Duitsland af te struinen. Er zitten een paar grote in Aken, dus een reis van 2,5 uur hadden wij er wel voor over. En als je er toch bent, dan hoop je natuurlijk stiekem dat er een DM in de buurt zit. En ja hoor, een van die baby-winkels zat in een winkelcentrum en ik had een DM logo ook al snel gespot. Ah, ik heb het wel een beetje gemist, ook al is het natuurlijk niet heel lang geleden sinds mijn laatste bezoek aan de DM. Ik heb vooral een paar praktische dingen gekocht, aangezien veel in Duitsland nou eenmaal goedkoper is. De tissues, wattenstaafjes, voer voor de diertjes en "blueberrie muffin" thee ga ik niet laten zien, maar de rest van mijn beauty aankoopjes wil ik graag met jullie delen.Allereerst, mag ik jullie aandacht voor de beste scheermesjes ever? Ik heb altijd zo'n Venus scheerapparaat gehad, waar je steeds losse mesjes voor moest kopen. Die dingen zijn best prijzig en dat geld had ik er niet meer voor over. Ik besloot om mijn voorraad wegwerp-scheermesjes op te maken (ik kocht ze steeds voor op vakantie). En sindsdien heb ik deze Balea scheermesjes ontdekt. Ze gaan heel lang mee, blijven heel scherp en kosten nog geen €2 voor een heel pak. De verpakking / kleuren wisselen wel steeds (vandaar dat er nu ook "limited edition" op staat), maar gelukkig zitten ze in het vaste assortiment van DM. Dus ja, ik wil nooit meer zonder! Ook heb ik een deodorant van Fa meegenomen. Normaal koop ik altijd in Duitsland de minerale deo's van Garnier, maar ik heb er nog een paar van liggen en ik wilde weer eens wat anders. En deze ruikt heerlijk fris naar groene thee! Skin Food crème van Weleda moest ik gewoon kopen na al die positieve dingen die ik daarover heb gehoord en gelezen. Dit schijnt een wondercrème te zijn die de strijd tegen de droge huid aangaat. Aan de ingrediënten te zien, zitten er heel veel verzorgende oliën in, dus ik ben nu al enthousiast. Op deze verpakking staat alleen niet hoelang hij bewaard kan worden na het openen... vreemd, misschien is dat geen richtlijn voor Duitsland. Voor nu laat ik hem even dicht en ik ga hem, denk ik, meer richting de winter gebruiken. Wie weet, kan ik het straks ook op een babyhuidje uitproberen. :)Laatst was ik helemaal door mijn voorraad douchegels heen. En ook al heb ik voorlopig genoeg aan die enorme fles van The Body Shop, ik wilde toch mijn voorraad aanvullen. En aangezien deze douchegels van Balea ook super goedkoop zijn (rond €1,50), moest ik ze natuurlijk meenemen. Meloenen-geur heb ik op een andere blog gezien, en ja, hij is heerlijk zomers. Net als de roze versie, die is iets zoeter maar nog net zo vrolijk en zonnig. En sinds wij een bad hebben en ik even geen zin heb om €5 voor een Lush bath bomb uit te geven, besloot ik om wat badbubbels ook van Balea mee te nemen. Deze ruikt heerlijk zoet en warm, heerlijk om ermee te kunnen ontspannen.Ik zag een basecoat van Essie liggen (er zit een nagelvijl bij, super handig) en ook die moest mee. Ze zeggen wel dat je nagels sterker worden tijdens de zwangerschap, maar ik hoor zeker weer bij de uitzonderingen. Ik was positief verrast toen ik thuis zag dat dit lakje geen formaldehyde bevat, zoals de meeste versterkende basis lakken waaronder ook de welbekende Trind. En aangezien ik dit soort stofjes, vooral nu, zo veel mogelijk wil vermijden, ga ik dit lakje met extra veel plezier gebruiken! Ook heb ik nog twee nagellakjes gekocht. De laatste tijd koop ik echt veel minder nieuwe kleurtjes. Tja, op een gegeven moment heb je toch echt alles... Maar deze twee vond ik wel heel erg leuk om te hebben. DM heeft nu een nieuwe Trend It Up beauty-lijn waar ook een paar "hippe" nagellak kleuren tussen zaten. Deze holografische groen/roze tint riep gewoon mijn naam! Net als deze paarsige bordeaux kleur van P2 (deze komt uit de gel-lijn). Tot nu toe ben ik geen grote fan van P2 nagellak geweest, maar deze... en vooral in deze kleur... ik heb hem nu op en ik kan nu al zeggen dat dit een grote favoriet gaat worden! De swatches volgen snel.En tot slot wat make-up. Allereerst de nieuwe blush kwast van Balea. Kwasten van dit merk vind ik over het algemeen goed, en een extra blush kwast kan ik altijd wel gebruiken. Ik ben benieuwd! Ook kocht ik twee oogschaduws. Eentje van het merk Astor. Volgens mij heb ik deze kleur al zo vaak geswatched in de winkel, maar dit keer besloot ik om hem niet te laten liggen. Ik houd van dit soort tinten voor een natuurlijke look met prachtige shimmer. De kleur heet Treasure Gold. En ik heb een nieuwe Catrice mono meegenomen! Ik was eigenlijk niet zo onder de indruk van de producten in het vernieuwde assortiment van Catrice, totdat ik deze mono zag. Ook die schreeuwde mijn naam.... Dit is Choc'Late Night Show en is een prachtige chocolade bruine kleur met hele subtiele maar rijke shimmer.Oh ja... deze oogschaduws zijn helemaal mijn ding... Ik weet niet of ik ze zo snel samen zou dragen (ik vind het mooier om een shimmery kleur met wat matte tinten te combineren), maar ik weet zeker dat ze hoe dan ook prachtig zullen staan. Dit soort tinten vind ik ook mooi voor een all-over-smokey look, meer dan zo'n kleur heb je eigenlijk niet nodig om een opvallende ooglook te maken. Love it!

Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

9 opmerkingen:

 1. Wat heb je lekker veel Balea producten gevonden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, ik moet echt een keer naar de DM, speciaal voor Balea, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je veel leuke dingen gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes! Ik moet ook dringend eens naar Aken precies :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Astor oogschaduw vind ik prachtig! Een kleurtje dat ik ook vaak zou dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke shoplog, ik wil ook zo graag weer naar de DM!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke shoplog! En wat toevallig, ik was afgelopen dinsdag in Aken aan het shoppen! Heb ook heel veel leuks bij de DM gekocht, wat een leuke winkel is het ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er ook dinsdag, dat is zeker toevallig! :D

   Verwijderen
 8. Balea producten hebben altijd zo'n lekkere geurtjes precies! Jammer dat we dat merk hier niet hebben.

  BeantwoordenVerwijderen