zondag 16 augustus 2015

Favoriet: Max Factor Colour Elixir Lipstick

Vandaag wil ik meer over mijn favoriete drogisterij-lippenstift vertellen. Mag ik jullie aandacht voor Colour Elixir lippenstiften van Max Factor. Benieuwd waarom ik ze zo enorm fijn vind? Lees dan snel verder.Tja, wat is er niet fijn aan deze lippenstiften... Ze zijn heel romig, verdelen zich als boter over de lippen, voelen prettig aan, bevatten veel pigment én blijven goed zitten. Vooral dat laatste vind ik altijd doorslaggevend bij lipproducten. Een klein hapje of een drankje moeten ze sowieso overleven, en dat doet deze lippenstift zeker wel. Zelfs na een etentje blijf ik nog steeds de kleur zien. Misschien niet zo intens meer, maar toch. De houdbaarheid is echt goed, en dat zonder je lippen uit te drogen. Sterker nog, het voelt meer aan als een verzorgende lippenstift of een lippenbalsem. En dat allemaal met een goede pigmentatie en een mooie dekking. Het zijn geen fancy matte finishes. Ze zijn gewoon mooi glanzen. Niks mis mee. Het enige minpuntje is de kleurkeuze. Die is niet heel uitgebreid en bevat ook niet echt typische nude-kleuren. Maar dat betekent niet dat er geen tinten tussen zitten die je niet elke dag zou kunnen dragen.Mijn liefde voor deze lippenstiften begon met de vurige Bewitching Coral. Daarna ging ik voor een wat neutralere English Rose. Mijn laatste aankoop was de bruinige Burnt Caramel die bij de nieuwste trends past (maar die ik stiekem ook om de naam gekozen heb). De laatste twee zijn volgens mij ook meteen de meest neutrale kleuren die (in Nederland?) verkrijgbaar zijn. Op zich niks mis mee, maar je moet ervan houden (en dat doe ik zeker wel, geef deze kleuren de kans!). Op naar de swatches...English Rose is een medium oud-roze kleur. Het enige "jammere" is dat er parelmoer-achtige glans in zit. Dat staat vaak vrij goedkoop, maar eenmaal op de lippen vind ik deze kleur eigenlijk wel heel mooi. Normaal ben ik echt geen fan van deze finish, maar op een of andere manier vind ik dit wel erg leuk staan. Het is een neutrale tint en het heeft echt wel iets. Lekker fris en net even anders. De kleur lijkt soms iets donkerder dan op de foto, maar nog steeds is dit een nude-kleur te noemen. Je moet hem echt de kans geven, ondanks de shimmer. Deze kleur is echt de moeite waard.Burnt Caramel past helemaal bij de bruine lippenstiften-trend van nu, oftewel de welbekende "Kylie Jenner lip". Hij is net niet te donker, ik vind ook deze kleur heel mooi. Net even anders, maar toch erg leuk doordat er een druppeltje roze doorheen zit. Een mooie, wat "volwassenere" kleur die precies genoeg warmte in zich heeft om je er niet doods uit te laten zien. Ja, zeker een geslaagde kleur, vooral als je van de bruine lipkleur van nu houdt.Tot slot nog natuurlijk Bewitching Coral. Hij lijkt vrij fel, maar is eigenlijk prima draagbaar. Ook weer een verrassende kleur, vinden jullie niet? Eigenlijk is dit de perfecte koraal-kleur: hij zit precies tussen rood en roze in met een beetje zalm-kleur er doorheen. Prachtig, heel fris en perfect voor het warme weer van nu.Max Factor Colour Elixir Lipstick is te koop bij de drogist en online voor de prijs van rond de €10-€13. Ik heb die van mij eigenlijk steeds in de aanbieding gekocht, dus het is een kwestie van het wachten op het juiste moment. ;) Een ding zeker, dit zijn de aanraders om eens te proberen.

Zijn jullie bekend met deze lippenstiften? Wat vinden jullie van deze drie kleuren?

5 opmerkingen:

 1. Ohhh, Bewitching Coral is zoooo mooi! De eerste vind ik inderdaad ook mooi maar ja, jammer van die glans, die vind ik ook niet mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren, vooral Bewitching Coral vind ik super mooi. Echt een perfecte zomer kleur. Ik ben zelf nog niet bekend met deze lippenstiften maar ben wel benieuwd geworden nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de derde kleur heel leuk!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral de bruine kleur vind ik zelf mooi, maar vind ze allemaal wel goed bij jou staan, de lipsticks van Maxfactor vind ik zelf ook fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen