woensdag 5 augustus 2015

Look: last day at work

Jaja, mijn laatste dag op het werk is al voorbij. Vorige week vrijdag was een hectische, maar gezellige dag, wat eigenlijk ook precies de afgelopen 7 jaar beschrijft. Die ochtend besloot ik om een opvallende look te maken, eentje met mijn favoriete pigmenten. Zo'n laatste dag kon ik natuurlijk niet met een neutrale ooglook afsluiten.Voor deze look gebruikte ik de volgende 3 pigmenten:
- Make Up For Ever Star Powder in een goud/bruine duo-chrome kleur (het nummer staat er helaas niet op)
- Illamasqua Pure Pigment in Berber
- Barry M pigment #103

MUFE pigment over mijn hele bewegende ooglid, die van Illamasqua over de buitenste ooghoek en voor meer diepte heb ik de Barry M pigment gebruikt, die dezelfde diepe bordeaux feel heeft. Voor nog meer diepte in de buitenste ooghoek heb ik nog een donkere bruine kleur uit mijn Tarte palette toegevoegd. Verder heb ik de zwarte gelliner gebruikt en een nude oogpotlood op de waterlijn, alles voor een wat zachter smokey effect. Het effect van deze pigmenten was trouwens in het echt nog iets meer shimmery, wat vooral op de fullface foto's beter te zien is.Op mijn gezicht heb ik mijn nieuwe L'oreal foundation gebruikt, de review volgt heel snel. Op mijn wangen - de combinatie die ik de laatste tijd veel draag: bronzer en Bobbi Brown shimmerbrick. Deze look heeft zo'n hectische dag prima overleefd, en ook in de warme bar tijdens mijn afscheidsborrel bleef alles netjes op zijn plek zitten. Tja, toch nog best gek op aan deze dag terug te denken, maar het is tijd voor een nieuwe stap.

Wat vinden jullie van deze look?

7 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi gedaan! Deze kleuren staan je erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look! Ik ben dol op deze tinten. Laatste dag op werk als in.. je allerlaatste dag (heb je een nieuwe baan.. heb ik iets gemist ;-) .. of ga je met vakantie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. geen van beide, ben wel heel erg op zoek naar iets nieuws!

   Verwijderen
  2. Waw knap dat je die stap hebt durven zetten! Veel succes met je zoektocht! En mooie look!

   Verwijderen
 3. Mooi! You went out with a bang ;-)

  BeantwoordenVerwijderen