maandag 17 augustus 2015

Two new pretty polishes (DM)

Happy monday! Laat dit een succesvolle week zijn voor iedereen! Het artikel van vandaag is wat aan de late kant, maar ik wilde alsnog een tweetal mooie nagellakjes met jullie delen. Ik heb ze beide de afgelopen tijd met veel plezier gedragen, dus dit wordt een positief verhaal. Precies wat wij nodig hebben op een maandag ochtend, toch? ;)Deze twee nagellakjes kocht ik tijdens mijn laatste trip naar DM. Allereerst moest ik natuurlijk bij P2 kijken. Ik ben geen fan van hun reguliere lijn (de dekking vind ik echt waardeloos), maar zandzakjes en nagellak met glossy finish is tot nu toe wel goed bevallen. Ik besloot om de Easy Gel Polish mee te nemen, omdat wij nou eenmaal van de gel-nagellak-zonder-UV-lamp-look houden. Ook heeft DM sinds kort een nieuw huismerk, Trend It Up. Hun holo-lakjes trokken meteen mijn aandacht, dus ook daar nam ik er eentje van mee.
Easy Gel nagellak van P2 bleek heel fijn te zijn. Hij dekt goed, lakt makkelijk, droogt vrij snel en heeft een mooie glans (al draag ik nagellak altijd met een extra topcoat). De kleur die ik heb uitgekozen is helemaal op mijn lijf geschreven. #080 Faded Brick doet mij totaal niet aan baksteek denken. Het is een paarsig bordeauxrode kleur, heel erg mooi. Ik ben gek op dit soort kleuren en ben bereid om het van top tot teen te dragen. Deze kleur op mijn nagels kan ik dan ook extra waarderen. Met een topcoat bleef hij een dag of 4 netjes zitten voordat je de tips begon te zien (dat gaat bij dit soort donkere kleuren al heel snel). Ik weet zeker dat ik dit kleurtje nog vaak ga dragen, al helemaal straks in het najaar. Maar ook voor nu is hij prachtig, aangezien hij niet te donker is. Love it!
Trend It Up kleur heeft helaas geen hippe naam, het is "gewoon" #020. Deze holografische nagellak heeft een soort folie-effect. Het heeft een paars/roze basis met teal/licht blauwe shimmer er doorheen. Heel erg mooi om te zien, een hele bijzondere kleur! Een soort blue-brown nagellak, maar dan net even anders. Heel erg draagbaar en toch geen standaard kleurtje. Hij lakt verrassend goed, niet streperig en dekt prima. Ik heb hem nu ongeveer een week op (met topcoat) en je begint nu pas tips te zien (deze foto's zijn vandaag genomen, dus best netjes, toch?).

Wat vinden jullie van deze kleuren? Zijn jullie bekend met deze merken?

6 opmerkingen:

 1. Ik vind vooral de eerste heel mooi, leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allebei heel erg mooi, de eerste spreekt mij meer aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh, vind ze allebei mooi, speciale kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral het eerste lakje vind ik erg mooi. En wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Vooral met de mok (matcht goed met je nagellak) vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Toen ik er thee uit dronk, dacht ik meteen: ja, die moet op de foto! :P

   Verwijderen
 5. Die trend it up kleur vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen