maandag 3 augustus 2015

Vlog-dagje: werken, shoppen en een "verrassing" in Breda

Met enige vertraging, maar hierbij alsnog de video van vandaag! Het ging een paar keer mis met het bewerken en uiteindelijk kwam ik erachter dat een videofragment van mij een Peggy niet geconverteerd kon worden... Ik weet het niet, iMovie wilt even niet meewerken.. dus dan maar zo! Ik hoop dat deze video een goede impressie van deze dag zal geven (en ook een beetje van alle emoties van afgelopen dagen).


Wat Peggy trouwens op dat "vermist" stukje vertelde over hoe zij het aan mij gemerkt heeft: mijn huid was heel slecht, mijn haar hing helemaal slap en mijn heupen werden breder. Zij durfde niks te zeggen, omdat het misschien ook door alle stress kon komen (wat ook wel paste bij die periode toen zij mij zag). Maar wel super leuk om te horen en zij had natuurlijk helemaal gelijk!

8 opmerkingen:

 1. Ahhh beschamend mijn reactie... sorry! Ik had gewoon moeten doen alsof :) Maar ik ben wel super blij met het fijne nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee joh, dat was juist leuk! En verrassend voor mij ;)

   Verwijderen
 2. Leuk dat je nog eens vlogt! Ik vind je look zeker work-appropriate hoor. Zo cool dat je het moment gefilmd hebt waarop je Peggy vertelt dat je zwanger bent :-D Lief cadeautje van haar ook, awww.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Vond die look uiteindelijk ook wel meevallen :)

   Verwijderen
 3. Hehe vet tof dat Peggy het gewoon al had kunnen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bizar, toch! Het was dus meer een verrassing voor mij :P

   Verwijderen