vrijdag 25 september 2015

Baby en beauty shoplog

Een week of twee geleden heb ik een spontaan tripje naar Oberhausen gehad. Jep, CentrO, ik ben er niet weg te slaan! ;) Ik heb allemaal leuke beauty én baby spulletjes gekocht, dus ik besloot om de shoplog weer eens te filmen. Pak er een kopje thee bij, het is een lange video geworden. Enjoy! En laat maar weten waar je het meest benieuwd naar bent! Oh, en die nieuwe lipgloss is dus blijkbaar niet geschikt voor over een ander lipproduct, het begon duidelijk te shiften waarvoor alvast excuses.Mijn haar in deze video was duidelijk nog vóór mijn kappersbezoek. ;) Ik ga trouwens vanaf nu proberen om van vrijdag mijn vaste film-dag te maken. Dus elke vrijdag ochtend zal hier (als het goed is) een nieuwe video klaar staan. Oh, en op mijn YouTube kanaal kun je het vaak al een dag eerder vinden. ;)

2 opmerkingen:

  1. Super leuke aankopen en wat leuk een Winnie de poeh thema!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En de naam van de baby wordt...Winnie! Nee grapje, super leuk thema!

    BeantwoordenVerwijderen