zondag 20 september 2015

Geshopt: BeautyNetKorea, FeelUnique en Farmaline

De afgelopen tijd heb ik een paar dingetjes online gekocht en die wil ik graag met jullie delen. Een verzameling van buitenlandse webshops en een spontane bestelling uit de Nederlandse shop. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe goodies?Allereerst mijn welgeliefde BeautyNetKorea. Dé shop voor Koreaanse merken, zonder verzendkosten, met altijd wel hele mooie producten. Ik besloot om bestelling te plaatsen nadat mijn favoriete cleansing balm van Banila Co was opgegaan. Ja, nadat... ik had het eigenlijk al veel eerder moeten doen. Ik kan echt niet meer zonder een balsem of olie mijn make-up te verwijderen, ik ben het nu te gewend. Ik heb besloten om dit keer voor een (vloeibare) olie te gaan, ik wilde weer eens wat nieuws uitproberen. Ik kon niet kiezen tussen twee cleaners, dus heb ik ze beide maar meegenomen. Real Art Perfect Cleansing Oil van Etude House heb ik op aanraden van een vriendin gekocht. Zij gebruikt zelf de hydraterende versie, maar ik ging natuurlijk voor een diep reinigende variant. In mijn badkamer tour konden jullie al zien dat ik deze cleanser nu al gebruik en dat bevalt tot nu toe prima. Het is even wennen om in plaats van een balsem een olie weer te gebruiken, maar ik moet het even de tijd geven. Ook koos ik voor Holika Holika Soda Pore BB Deap Cleansing Oil, omdat ik verleid werd door de soda bubbeltjes en het feit dat deze heel diep je huid belooft te reinigen. Het deed mij ook denken aan een oud artikel van mij waarin ik het belang van een goede cleanser bij BB cream gebruik benadrukte.Ik had ook weer eens zin in een goed masker en ik heb eigenlijk wel weinig ervaring met Aziatische maskers (behalve sheet masks, waar ik geen hele grote fan van ben). Na even te hebben getwijfeld koos ik toch voor TonyMoly Gold Black Sugar mask. Wow, deze ruikt echt goddelijk! En ik kan jullie ook verklappen dat ik enorm tevreden ben over de werking. Ik durf zelfs nu al te zeggen (na 1 keer gebruiken!) dat dit een van mijn favoriete maskers ever gaat worden... jep, dat belooft wat.Het laatste product stond al een tijdje op mijn BNK-wishlist: Etude House Princess Happy Ending Fairy Glitter Shadow. Het zag er zo mooi uit, dus ik kon het echt niet meer weerstaan! Ik koos voor kleur #03, een warmere kopere/bruine tint. De textuur doet mij een beetje denken aan Chanel Illusoin d'Ombre oogschaduws, al zijn die van Chanel toch wel iets luxer natuurlijk. Het is een soort mousse textuur die droog opdroogt. Je kunt het zowel onder je oogschaduw gebruiken, als in plaats van of bovenop een andere kleur. Ik blijf ermee experimenteren!Toen zag ik dat FeelUnique een leuke actie had tijdens de "labor weekend". Je kreeg namelijk 15% extra korting op alles, inclusief de sale artikelen. Ik zat al een tijdje te azen op de meest populaire highlighter in heel beautyland, theBalm Mary-Lou Manizer highlighter, dus dit was de uitgerekende kans om die eindelijk te bemachtigen. Hij was al een beetje afgeprijsd, naar €19 (in NLse webshops vind je hem voor ongeveer €20) en met die 15% extra was het natuurlijk helemaal aantrekkelijk. Ik heb hem nog maar één keer geprobeerd en ik kan nu al bevestigen dat deze highlighter terecht gehypet is. Wat een prachtig product! Een review volgt snel.Ik besloot om meteen ook een andere item van theBalm mee te nemen. Ik koos voor een oude favoriet, Schwing liquid eyeliner die overigens vorig jaar nog tussen mijn favorieten is beland. Eigenlijk heb ik nu nog geen nieuwe liquid eyeliner nodig, ik moet eerst de huidige stash een beetje opmaken. Daarom houd ik hem nog even dicht, maar ik ben wel heel blij dat ik hem weer even heb. En met die 15% korting hé.. ;) En over de eyeliners gesproken... De laatste tijd ben ik heel erg van de bruine gelliners. Ik had laatst die van MAC (opnieuw) gekocht, maar op een of andere manier ben ik niet 100% tevreden daarover. Misschien weer een kwestie van wennen? Maar toen ik de bruine gelliner van Lancôme zag, kon ik het niet weerstaan. En het mooiste was toch wel de prijs. €12 (!!!!) plus natuurlijk die 15% korting die je er extra bovenop kreeg. Dit zijn pas goede deals! Ik heb ook nog eens geen ervaring met gelliners van dit merk, dus altijd fijn om iets nieuws uit te proberen. Voor de volledigheid: dit is dus Lancôme Liner Design Long Wear Calligraphy Eye Liner in Upton Burn. Echt een prachtige kleur! Ik zal binnenkort een vergelijkingsartikel maken met die van MAC. FeelUnique heeft trouwens ook geen verzendkosten, dus dat is altijd fijn. Alleen mijn pakje was dit keer in tweeën verdeeld, waardoor de tweede helft een paar dagen later dan de eerste aankwam. Nou ja, maakt niet uit, ik ben echt blij met alle goodies.Bij de bestelling van FeelUnique kreeg ik trouwens een aantal monstertjes waaronder ook een tinted moisturizer van Caudalie... Een keer op mijn gezicht aanbrengen en dezelfde dag zat ik nog te surfen om de fullsize zo snel mogelijk in huis te halen... ja, zo snel en spontaan kan het soms gaan......met als resultaat, een kleine bestelling op de Nederlandse apothekers website Farmaline. Oh, jongens, ik ben tot nu toe zo blij met Caudalie Vinoperfecr Geinte Fluide SPF20 (in de kleur Light). Het monstertje is al op, dus tijd om mijn fullsize tube te openen. Ik was al een tijdje op zoek naar een niet-vette moisturizer die niet per se matteert, maar wel een mooie gloed heeft, genoeg camoufleert en toch nog lang blijft zitten. En ja, dit is allemaal wat deze moisturizer biedt. Binnenkort een uitgebreidere review! De verzendkosten hoefde je niet te betalen vanaf €40, dus ik wilde natuurlijk meteen meer dingetjes bestellen om aan dat bedrag te komen. Zo koos ik voor nog een Caudalie product, namelijk de Hydraterende Tonic. Een tonic/lotion kan ik altijd wel gebruiken en eentje die geen alcohol bevat is natuurlijk extra welkom. Als laatste kocht ik nog de Nuxe Smeltende Reinigingsgel met Rozenblaadjes. Jep, ik werd nieuwsgierig na het lezen van de naam... Ik ben heel erg benieuwd! Naar alle goodies trouwens, ik ben echt goed geslaagd.

Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

10 opmerkingen:

 1. Mooie buit! Die Caudalie Vinoperfect moisturizer is echt super, vind 'm ook top.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah mary lou manizer <3 Die is zo ontzettend mooi! De rest ken ik helemaal niet, maar ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie items heb je gescoord! Ik ben het meest benieuwd naar je Mary-Lou Manizer highlighter van The Balm. Ik wil dit merk ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je leuke dingetjes geshopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke dingen heb je gekocht!! Geweldige items heb je gescoord !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg benieuwd naar dat Tony moly suikermasker

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat heb je veel besteld, maar wel super leuke artikelen! Ik ben heel benieuwd naar de eyeliner van Lancôme en de highlighter natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Caudalie is een van mijn allerfavorietste merken als het op skincare aankomt! Leuke spulletjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben erg nieuwsgierig geworden naar de Koreaanse producten! Hoe zit het met de verzendkosten daarvan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. deze webshop heeft geen verzendkosten :)

   Verwijderen