maandag 7 september 2015

Herfstige OPI nagellak (via ShowroomPrive)

Het is al even geleden dat ik een nieuwe OPI nagellak aan mijn collectie heb toegevoegd. En om eerlijk te zijn koop ik sowieso niet meer zo vaak nagellak als vroeger. Maar een goede aanbieding (en prachtige herfstige kleuren) kon ik echt niet weerstaan. OPI nagellak voor €5? Yes, please!Kennen jullie het concept van ShowroomPrive.nl? Zo niet, even in een notendop. Ik heb het als reclame op verschillende websites gezien, app gedownload en vervolgens deed ik er niks mee. Tot een vriendin mij vertelde dat zij er goede ervaringen mee had, en dat je soms echt goede deals kon krijgen. ShowroomPrive heeft steeds verschillende deals (van kleding tot kinderspullen) die een beperkt aantal dagen beschikbaar zijn. Elke dag komen er nieuwe deals bij. Vaak zijn het echt hele goede aanbiedingen en dan moet je er wel op tijd bij zijn, omdat het anders al snel uitverkocht is. Binnen 1 deal kun je verschillende producten kopen, per deal betaal je dan ook €5 verzendkosten. Dat is dan ook een klein nadeel: stel, je ziet goede kleding-deal en een make-up deal, en ze zitten niet bij elkaar in het vakje, dan betaal je dus 2x verzendkosten. Mijn app geeft ook aan als ik dingen uit verschillende deals wil bestellen, dat ik eerst de ene deal moet afrekenen. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn, maar je moet er even rekening mee houden (en het beschermt je stiekem ook tegen koopwoede :P). Het duurt een paar weken tot je de bestelde goodies krijgt, maar er wordt wel van te voren aangegeven in welke week je het kunt verwachten. Wat mij betreft ook absoluut geen probleem. En dan is het een kwestie van goede deal spotten... Toen ik dus OPI nagellak voor €5 zag, kon ik mij niet beheersen! Het zijn trouwens kleurtjes uit oude limited editions, dus extra leuk natuurlijk. Ik heb er twee meegenomen. In deze deal zaten ook producten van Collistar, dus ik heb hun welbekende scrub meegenomen (voor maar €25, terwijl hij in de winkel 2x duurder is). Die verzendkosten maken dus op dat moment niet veel meer uit, ik was super blij met deze aanbiedingen!
De eerste kleur is wat mij betreft de meest mooie en feestelijke kleur voor deze herfst, I looooove it! A Woman's Prague-ative heeft aanwezige shimmer en een beetje metallic-achtige finish. De shimmer glanst heel erg mooi, het is een warme bronze kleur met gouden gloed. Vooral bij direct licht of in de zon komt deze kleur helemaal tot leven, echt een feest om naar te kijken! Ik weet zeker dat ik deze kleur in het najaar nog heel vaak ga dragen.
Ik heb even getwijfeld of ik Hands Off My Kielbasa! al in mijn stash had... deze kleur wilde ik namelijk al een tijdje hebben. Door net even mijn blog te hebben doorzocht, ben ik erachter gekomen dat ik hem inderdaad al eerder gekocht had... ah well, dit is zo'n mooie kleur, dat komt helemaal goed! Het is eigenlijk een kleurtje dat elk seizoen prachtig staat. Een mooie zachte oud-roze basis met bronze/roze hele fijne shimmer. Een niet al te opvallende kleur, maar toch heel erg bijzonder. Ideaal voor als je iets neutraals op je nagels wilt hebben, maar het moet ook niet saai zijn.Ah, ik ben helemaal vergeten hoe fijn ik altijd de OPI nagellakjes heb gevonden! Ze lakken heel makkelijk en hebben altijd zulke mooie en bijzondere kleuren. Dankzij een goede topcoat zullen ze ook extra snel drogen en lang blijven zitten. Ja, ik moet vaker een OPI nagellak dragen, dit is wel heel erg fijn!

Wat vinden jullie van deze kleuren? Zijn jullie ook bekend met het concept van ShowroomPrive?

7 opmerkingen:

 1. Ik heb nog nooit een grote OPI lak gekocht, maar ik vind die met de shiny finish erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende het concept nog niet maar wel erg leuk dat je zo goedkoop leuke cosmetica kunt scoren! De kleurtjes die je gekocht hebt zijn echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allebei prachtig (en wat een leuke prijsjes ook!) en heerlijk herfstig! Ik was nog niet bekend met ShowroomPrive maar zal er eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Fijne herfstkleurtjes met een mooie prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn erg mooie kleurtjes zeg en wat een prachtige bijhorende kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren. Ze zijn echt bijzonder inderdaad. Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen