woensdag 23 september 2015

New hair: highlights are back!

Hoi! Niet schrikken! Ik was mijn oude layout even helemaal zat en ik vond het te saai, dus ik besloot een nieuwe te nemen. Deze vind ik veel cooler, al weet ik niet of ik er volledig tevreden over ben. Maar verder dan dit ging mijn (al vrij beperkte) html-kennis helaas niet. Wat vinden jullie ervan?

Maar daar gaat dit artikel natuurlijk niet over! Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de kapper, dus ik was weer blij om (na bijna 2 maanden!) weer een plekje in de stoel van mijn vriendinnnetje Amelie te kunnen nemen. Mijn wens was: meer donkere kleur in mijn haar, nog steeds blondere punten en ook wel weer highlights. En wat heeft zij het weer goed gedaan! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Kijken jullie mee naar het resultaat?Ik hou nog steeds van donkerdere uitgroei-kleur en lichtere kleur bij de punten. Het is vooral heel erg makkelijk. Maar ik wilde de donkere kleur wat meer naar beneden door laten trekken, zodat het wat minder op echte "uitgroei" zou lijken. En met toevoeging van een paar highlights zou het geheel een wat meer "sunkissed" effect krijgen (jep, in het najaar... who cares :P). Zo gezegd, zo gedaan. Amelie heeft voor een koelere bruin-tint gekozen, eentje waar zelfs wat violet in zit. Vooral de bovenste foto geeft wat beter de echte kleur weer; deze foto is gemaakt met flits.

De donkere kleur liet ze tot laag (maar niet te) doorlopen, en zij heeft een mooie overgang naar de lichte punten gecreƫerd. De highlights zijn random erin gezet, in de lichte kleur die ook mijn punten hebben. Dit zorgt voor een mooi geheel. Ook al hebben die highlights een heel licht kleurtje gekregen, het ziet er heel natuurlijk uit. Ook zijn mijn punten bij mijn gezicht wat meer bijgeknipt, omdat het echt voor geen meter meer zat (tja, dat krijg je met iets wat oorspronkelijk de bob was). Nu voelt mijn haar wat luchtiger en het ziet er weer frisser uit. Eeeeeen ik ben blij dat mijn highlights weer terug zijn, dat is namelijk echt heel lang geleden! Volgens Amelie is mijn haar trouwens door de zwangerschap echt (nog) dikker geworden. Ik merk er serieus niks van, maar wel leuk om dit te horen. Oh, en let vooral niet op mijn vermoeide hoofd en mijn super snelle 15 minuten make-up. :P (ik was weer eens laat)Wat vinden jullie van mijn nieuwe haarkleur? Highlights in het najaar - is het niet raar?

5 opmerkingen:

 1. Zeker niet raar, staat je net super mooi! En wat groeien je haren snel zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Ook dat merk ik totaal niet :)

   Verwijderen
 2. Mooi hoor, geeft meteen meer dimensie aan je haar.

  BeantwoordenVerwijderen