vrijdag 4 september 2015

How to: snelle zomer / herfst look (mét budget producten)

Vandaag heb ik weer eens een tutorial voor jullie. Een snelle look die past bij de overgang van zomer naar de herfst. In deze tutorial heb ik geprobeerd om vooral de betaalbare merken te gebruiken (met hier en daar een uitzondering). Deze look droeg ik vorig weekend naar een festival en hij heeft het prima volgehouden. Ja, ook zonder gezichtsprimer, mijn foundation-techniek heeft het niet per se nodig. ;) Oh ja, voor de verandering begin ik vandaag met mijn gezicht en dan pas met mijn ogen. Ik merk dat ik op deze manier veel sneller geneigd ben om een uitgebreide ooglook te maken, dan wanneer ik er even voor ga zitten om met de ogen te beginnen. Klinkt dat logisch of ligt het aan mij? :P Maar goed, ik hoop dat jullie zo'n tutorial weer eens leuk vinden. Enjoy!


Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte producten.

Gezicht:
L'Oréal Infallible 24h-Matte foundation in #11 Vanilla
Miss Sporty Multi-Action foundation in #002 Light
Vichy Dermablend foundation in #25 Nude
Maybelline Instant Anti-Age Effect concealer in #01 Light
Seventeen Miracle Matte Skin Primer (als anti-shine product)
Maybelline Matte Maker poeder in #20 Nude Beige.

Voor mijn foundation techniek mengde ik mijn L'Oréal foundation steeds met een andere. Dus voor meer dekking (op mijn kin) pakte ik een beetje Vichy erbij en voor meer glow (op mijn wangen) mengde ik het met foundation van Miss Sporty. Extra concealer voor onzuiverheden had ik daarna niet eens meer nodig, maar ik stippelde nog een beetje de restjes van Vichy foundation hier en daar aan.

Ogen:
bareMinerals Prime Time primer
Catrice mono oogschaduw in #960 Choc'Late Night Show
Holika Holika Jewel-Light Waterproof Eyeliner in #05 Amber Brown
Catrice Velvet Matte oogschaduw in #040 Al Burgundy (om oogpotlood mee te vervagen)
NARS Larger Than Life (nude) oogpotlood
Marc Jacobs Brow Wow wenkbrauwpotlood in Ash Brown
Tarte wimperkruller
Rimmel Wake Me Up mascara

Zowel voor het gezicht als voor mijn ogen heb ik de volende twee producten gebruikt:
Miss Sporty Tan Up Your World bronzing powder in #010 Hawaiian Flower
Kiko Beam of Light highlighter #01

Lippen:
Revlon Lip Butter in Macaroon
(al snel wisselde ik deze kleur in voor een rode Labello en dat paste eigenlijk ook perfect)

1 opmerking: