woensdag 30 september 2015

New in: Anastasia oogschaduws

Het werd tijd om eindelijk kennis te maken met de mono oogschaduws van Anastasia Beverly Hills. Het was een rib uit mijn lijf, maar ik besloot opeens dat ik niet langer kon leven zonder deze oogschaduws. Vooral de kleur Morocco stond heel hoog op mijn wishlist. Eind vorige week plaatste ik de bestelling en een paar dagen later had ik het al ontvangen. Bizar snel! Maar wel super blij mee natuurlijk.Waarom een rib uit mijn lijf? Vooral omdat je deze oogschaduws alleen via de officiële website van Anastasia Beverly Hills kunt bestellen. Bij Sephora.com verkopen ze helaas geen losse oogschaduws van dit merk en bij onze eigen Douglas is het assortiment überhaupt beperkt. De mono's zelf zijn vrij prijzig, namelijk 12 dollar per stuk. Dat is bijna net zo duur als MAC refill mono's. Om te vergelijken: de geweldige -en ook alleen in US verkrijgbare- Make-up Geek oogschaduws kosten 5-6 dollar per stuk. Je betaalt natuurlijk daarnaast ook de verzendkosten, en de verschrikkelijke invoerrechten aan de deur. De invoerkosten zijn ongeveer de helft van de waarde van je bestelling. Al met al betaal je nog net geen €20 per oogschaduw... jep, dat is duur... Als je per se Morocco oogschaduw wilt hebben, dan kun je net zo goed een palette van ABH op Sephora.com bestellen. Dat was misschien net iets makkelijker geweest. Maar ik wilde per se deze mono hebben samen met een paar andere warme rodere oogschaduws. Dus dan maar een keer zo'n uitgave. En so far so good!De verpakking alleen al vind ik heel chique! Al is het natuurlijk heel zonde omdat je al die dingen uiteindelijk toch weggooit... mijn mono's gingen meteen in mijn Z-palette, waar ze nu te bewonderen zijn naast al mijn Make-up Geek oogschaduws. Ik heb trouwens bewust gekozen voor 4 matte oogschaduws. Ik weet dat dit merk ook prachtige glanzende kleuren heeft, maar matte terracotta-achtige oogschaduws zijn nou eenmaal lastig om te vinden. Dus als ik dan ergens mijn geld aan ga uitgeven dan zijn het deze kleuren.Helemaal links is Burnt Orange Matte, een warmere oranje-bruine tint. Boven - Sienna en daaronder de welbekende Morocco. Ik twijfelde eerst of ik ze beide echt nodig had, omdat ze vrij veel op elkaar lijken. Maar achteraf gezien ben ik er echt blij mee. Sienna is namelijk een stuk warmer en dieper, terwijl Morocco -verrassend genoeg- iets meer rood/roze in zich heeft. En tot slot, helemaal rechts, zien jullie Red Earth - een iets donkerdere bruinige kleur met een rode ondertoon. Alle vier vind ik ze prachtig, ik draag dit soort tinten heel erg graag!Swatches in dezelfde volgorde: Burnt Orange Matte, Sienna, Morocco en Red Earth. Love it, nu al! Ik kan echt niet wachten om deze kleuren te dragen. Als jullie willen dan zal ik er natuurlijk een look mee maken.

Dragen jullie wel eens dit soort warme kleuren?

5 opmerkingen:

 1. Oh, wat een mooie kleuren! Ik kan me voorstellen dat je ze wilde hebben! Pigment lijkt ook goed! Wel jammer dat dit soort merken zo moeilijk verkrijgbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit soort tinten vind ik erg mooi en herfstig natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige warme kleuren, love 'em.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige warme kleuren, ik ben er zeker van dat deze jou heel goed zullen staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Door die pigmentatie hebben ze een hoog hebben gehalte zeg

  BeantwoordenVerwijderen