vrijdag 11 september 2015

Pink Pictures #26

Hallo daar, dit is de grootste "Pink Pictures break" te noemen! De laatste was alweer in mei! Wow, mei, ja! En sindsdien is er zoooooveel gebeurd! En omdat ik met mijn hoofd ergens anders was, heb ik eigenlijk best weinig vastgelegd... Nou ja, deze foto's zullen toch nog een goed beeld geven van de afgelopen maanden (voor zover jullie nog niet alles wisten). Enjoy!



In mei ben ik met vriendinnetje Jessica naar de rollende keukens geweest. Super lekkere eettentjes en wij hadden ook lekker veel drankjes op. Wist ik veel dat ik toen al zwanger was. :P Nou ja, het heeft toen heerlijk gesmaakt allemaal en wij hebben genoten van het weer! Ook ben ik die maand eventjes naar de DM geweest, omdat ik voor mijn werk naar een klant ver in Limburg moest. Het was maar een kwartiertje rijden, dus hartstikke zonde om niet te doen. De shoplog hebben jullie al kunnen zien. De laatste paar spulletjes op de band zijn trouwens niet van mij (er zit zo'n scheidingsding tussen), altijd leuk om te zien wat de Duitsers zelf kopen. ;)



Eind mei ging ik nog even kleding shoppen, omdat al mijn broeken "opeens" iets te strak bij de heupen zaten. En ik moest nog een legging met leren accenten voor de dansshow halen. Deze outfit scoorde ik bij New Yorker. Ik had deze legging uiteindelijk met iets anders gecombineerd tijdens de show, maar dat vestje heb ik de hele zomer bijna non-stop gedragen. En een dag of twee na mijn shopsessie had ik de foto ernaast gemaakt... dé verklaring voor bredere heupen dus. ;) Ik wist niet zo goed of ik mijn tests ging bewaren, maar -na deze foto te hebben gemaakt- heb ik ze toch nog in de prullenbak gedaan. Die test met het groene dopje is zo'n goedkope van de Etos, dit was dan ook de eerste die aangaf dat ik zwanger was. Daarna heb ik meteen mijn man opgebeld (die toen boodschappen deed) en hij heeft meteen een dubbelpack van Clear Blue gehaald. De tests zijn gedaan op verschillende momenten van de dag en ze gaven allemaal hetzelfde aan! :)



Voetjes omhoog! Ik heb een heerlijke pedicure-behandeling gehad en mijn voetjes voelden super zacht aan. Dit China Glaze kleurtje paste ook helemaal bij de zomer! Deze foto was trouwens gemaakt tijdens de lunch/shopdate met mijn schoonzusjes en mijn schoonmoeder. Zij wisten toen nog niet dat ik al een leventje in mijn buik had. :) En de harige pootjes daarnaast zijn natuurlijk van Cosmo. Zo heerlijk naast mij op de bank!



De dansshow! Even in de kleedkamer met Amelie foto's maken, hoort er natuurlijk bij! Dit was trouwens onze laatste outfit. De dresscode was "spijkerbroek met kleurrijk shirtje" en waar hebben wij beide voor gekozen.... roze! De andere outfits tijdens de twee optredens zien jullie daarnaast. Kunnen jullie mij spotten? Tip: ik stond steeds rechts op de foto. Ik vond het trouwens best wel jammer dat ik veel achteraan stond, maar ja, de laatste show, who cares. ;)



Voordat ik wegging op het werk heb ik nog best veel klantbezoeken gehad. Zo ook op de hoofdkantoren van Xenos en Leen Bakker. Dit was bij hun aan de receptie. Toch best leuk om te zien!



Mijn buikje rond een week of 16 van mijn zwangerschap. Ik vond hem toen al zo groot! Maar als ik het nu ga vergelijken, dan viel het nog best wel mee natuurlijk. Dit stretchy jurkje (van de Zeeman!) heb ik tijdens de hitte bijna non-stop gedragen. Extra leuk natuurlijk om dan met zoiets je buik te showen! De foto daarnaast appte mijn man naar mij toen ik er even niet was. Je moet goed kijken wat dat bolletje wol is, maar dat is dus Cosmo die lekker van het weer en het gras aan het genieten was! :)



Ik ben natuurlijk ook naar Sail in Amsterdam geweest! 5 jaar geleden (ongelooflijk dat het al zoooooo lang geleden was!) was ik er ook al met Jess, en dit jaar besloten wij weer te gaan. Het was super gezellig en ook weer heel lekker gegeten.



En over het eten gesproken... Toen wij een paar jaar geleden in Griekenland op vakantie waren, had ik daar nog zo'n poeder gekocht waar je dat typische gelei-ding van kon maken, wat je ook altijd bij hotels krijgt (smaakt nergens naar, maar ik vind het altijd zo lekker). Ik heb het dus zelf laatst gemaakt, wat suiker en cranberry's voor de smaak toegevoegd. En het was heerlijk! Alsof je weer heel even op vakantie bent! Ik heb nog een zakje over, dus binnenkort maar weer maken. :) De ijsjes op foto rechts hebben wij hier in het centrum gehaald. Vooral toen het zo lekker weer was, gingen we wel eens na het eten naar het centrum om een ijsje als toetje te halen. Super gezellig en lekker natuurlijk. Ik vind het nog steeds zooooo fijn dat je hier dit soort dingen gewoon lopend kunt doen, ben er elke dag blij mee.



Cosmo en Carly, de liefjes! En een beetje gekke bekken trekken samen met Cosmo, tja je moet toch wat. :P



Streepjes kleden af, toch? Oh nee, niet de horizontale. Nou ja, maakt allemaal niet uit, vooral als je toch al zo'n buik hebt. :P Deze foto is van toen ik ongeveer 20 weken was. Jup, groei, groei, groei! Dit is trouwens nu mijn favoriete (positie)spijkerbroek, vind hem zo cool en zo lekker zitten! En het shirtje had ik al van voor de zwangerschap, het is een simpel lang shirtje die nu ook (nog) over mijn buik kan.



Om ons tweejarig huwelijksjubileum te vieren gingen wij, volgens de traditie, in het chique restaurant eten bij het kasteel waar wij zijn getrouwd. De kaart was iets gewijzigd, maar de gerechten waren nog steeds heel chique. Dit waren mijn voorgerecht en toetje. Heel bijzonder. En ook al lijkt het niet veel, het vulde best goed. En het smaakte heel erg lekker!



Laatst had ik weer wat kwastjes bij BuyInCoins besteld. Ik had opeens behoefte aan goede gelliner kwasten. Dit was een setje, aangevuld met 2 extra losse kwasten. Alles bij elkaar heeft mij nog geen €5 gekost en het was super snel binnen dit keer (nog geen 1,5 week, volgens mij). Er zitten echt een paar hele goede tussen, dus ik ben alleen maar blij! En tot slot nog een selfie van Amelie en mij, heel laat op de avond.. een spiegel-selfie, maar dan anders. :P Het was vooral erg gezellig, dus dat melige komt dan vanzelf!

5 opmerkingen:

 1. Die eyelinerkwasten zien er wel goed uit inderdaad! Heb je toevallig nog linkjes naar die kwasten/kwastenset, ik kan ze niet vinden op die site. Alvast bedankt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om je afgelopen maanden te zien. En buikfoto's! Heel mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je haren groeien precies als kool zeg! Niet alleen de baby doet z'n best maar je haren duidelijk ook! Je ziet er stralend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind je echt? Voor mijn gevoel schiet het echt niet op met de lengte van mijn haar...

   Verwijderen