vrijdag 2 oktober 2015

40 Beauty Questions Tag

In de video van vandaag beantwoord ik een heleboel beauty-vragen in een hele korte tijd. Ik heb geprobeerd om niet overal super lang bij stil te staan, maar ik hoop dat jullie het alsnog interessant gaan vinden. Kijken jullie mee?


Als jullie nog andere beauty (of persoonlijke) vragen hebben, laat het mij hieronder weten. :)

2 opmerkingen:

  1. Leuke tag :-) Ik was mijn gezicht ook gewoon twee keer. Denk dat vaker niet goed is voor je huid. Net zoals jij hou ik ook wel van stevige scrubs. En inderdaad, ik heb ook heel wat pigmenten maar ik grijp er om de een of andere reden toch ook veel minder vaak naar dan naar gewone oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij houdt niet van matte oogschaduws? Dat wist ik helemaal niet!

    BeantwoordenVerwijderen