woensdag 14 oktober 2015

Caudalie Vinoperfect Radiance Tinted Moisturizer SPF 20

Ik hou ervan om nieuwe fijne producten te ontdekken. En al helemaal als je verliefd wordt zodra je het monstertje hebt gebruikt. Liefde op het eerste gezicht dus. Dit gebeurde met deze tinted moisturizer van Caudalie. Ik ben altijd op zoek naar fijne tinted moisturizers, BB creams en foundations. Dit was dus een hele aangename ontdekking, waar ik graag een review met jullie van wil delen.Zoals jullie misschien weten heeft het Franse merk Caudalie verschillende lijnen gezichtsverzorging. Vinoperfect zorgt ervoor dat je huid geperfectioneerd wordt. En dat betekent afscheid nemen van pigmentvlekjes, hyperpigmentatie en dat soort verkleuringen. Wie wilt nou geen egale gezichtskleur hebben? Deze lijn bevat veel meer producten met een groot hebben-gehaalte. Zo zitten er bijvoorbeeld een rijk serum en een nachtcrème tussen. En ik heb zo'n vermoeden dat er meer producten uit deze lijn aan mijn verzorgingsroutine toegevoegd gaan worden...
Wat belooft het? Deze tinted moisturizer bevat minerale pigmenten die ervoor zorgen dat de imperfecties verborgen worden, terwijl de huidoppervlakte egaal en mooi wordt. Ook bevat het vitamine C en zorgt het ervoor dat je huid steeds mooier wordt omdat de donkere vlekjes langzaam maar zeker zullen verdwijnen. Verder bevat het geen parabenen en dat soort troep, wat typisch voor Caudalie is. Zo'n moisturizer kost wat, maar dan heb je ook wat. Volgens mij heb ik er €38 voor betaald (via website van Farmaline), terwijl het op de Engelse en Amerikaanse websites nog veel duurder is. Gelukkig gaat zo'n product dan ook een hele tijd mee.Links - mijn huid zonder iets erop. Ik gebruik wel altijd eerst een gewone moisturizer, omdat het meestal nog even duurt voordat ik mij ga opmaken. Maar in principe hydrateert de moisturzer van Caudalie ook al voldoende. Hij heeft een hele aangename romige (maar niet vette) textuur en verdeelt zich heel makkelijk over mijn huid. Rechts - mijn huid met deze tinted moisturizer op. Zoals jullie kunnen zien bedekt hij prima de kleinste onzuiverheden / vlekjes. De beloftes hebben het over een lichte dekking, maar ik vind het persoonlijk echt een goede lichte dekking. Je zou hem zelfs tot medium dekking kunnen opbouwen door in dunne laagjes te werken (wat ik altijd met deze moisturizer ook doe). De finish is verrassend mat, maar niet te. Mijn huid lijkt een mooie gezonde gloed te hebben gekregen en ik hoop dat het een beetje goed overkomt op de foto. Het geheel is egaler en rustiger geworden, terwijl mijn huid echt heel fijn aanvoelt. Oh, en SPF 20 is natuurlijk top!En dit is mijn gezicht met de rest van mijn make-up, dus een beetje concealer en frisse blush (en natuurlijk ook mijn wenkbrauwen gedaan). Ik heb mijn t-zone ook een beetje afgepoederd, waardoor de boel nog iets matter is geworden, maar daar hou ik wel van. Wat ik nog zo fijn vind aan deze tinted moisturizer is dat hij lang mooi blijft op mijn huid. Een poeder verlengt dit effect natuurlijk, vooral met een vettere huid zoals die van mij. Maar deze moisturizer is zeker langhoudend te noemen. Ik kan serieus geen nadelen aan dit product ontdekken, hij is gewoon heel erg fijn. Voor mijn vette huid is het echt niet makkelijk om een goede luchtige tinted moisturizer te ontdekken waar je écht iets aan hebt, maar dit is absoluut een aanrader. Welke huidtype je ook hebt. En als je dan ook bereid bent om er wat meer voor te betalen (het is tenslotte je gezicht), dan zou ik het zeker doen. En anders probeer je, net als ik, eerst een monstertje voordat je er verliefd op wordt. ;)

Hebben jullie meer Caudalie aanraders?

7 opmerkingen:

 1. Vind de formule super, maar ik de kleur werkte niet voor mij :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben ook een Medium kleur. Die ook niet?

   Verwijderen
 2. Het ziet er echt mooi en natuurlijk uit! Alsof je bijna geen make-up draagt. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben sowieso een super Caudalie fan! Het is gewoon een heel fijn en goed merk. Dat zie je hier ook weer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie dekking en een heel natuurlijk effect. Klinkt als een winnaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er goed uit zeg, mooie look heb je ook gemaakt, fijn weekend en geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen