maandag 19 oktober 2015

Herfstige Hema nagellak

Ik ben een grote fan van Hema negallak. Het is lekker betaalbaar (€3-4), de kwaliteit is super en elke keer vind ik een kleurtje die ik nog niet in mijn (mega) collectie schijn te hebben. De laatste twee toevoegingen zijn deze twee lakjes die mij enorm aan de herfst doen denken. Een hele subtiele overgang van mijn liefde voor zachte kleuren naar wat diepere tinten. Vandaag deel ik de swatches.Waarom de kwaliteit mij zo bevalt? Hema nagellak bevat een heel prettig kwastje: niet te dun, maar ook zeker niet te dik, heel erg prettig in gebruik. Met dit kwastje lukt het mij altijd om bijna foutloos en binnen een paar seconden de nagellak aan te brengen. De textuur is heel fijn, het is geen hele dunne nagellak, waardoor het gelukkig niet al te waterig is. De dekking is super, vanaf de eerste laag is het al top. Ik gebruik zelf altijd twee lagen, om eventuele oneffenheden te corrigeren. Omdat het een longlasting nagellak is, zou je het in principe ook zonder topcoat kunnen dragen. Ik doe het toch wel, aan de ene kant voor extra glans en aan de andere kant voor het snel drogen. Oh ja, en ik ben ook echt zo iemand die het liefst een week lang haar nagellak op wilt hebben, zonder mega grote chips.
In mijn Hema shoplog vertelde ik al dat deze kleuren in de winkel anders leken dan thuis. Wat ben ik blij dat ze op mijn nagels toch precies zijn zoals ik in de winkel dacht! Wel apart trouwens, dat het toch zo'n verschil is. Maar goed, mij hoor je niet klagen, ik vind ze beide prachtig. #55 is een hele diepe frambozen rode kleur. Roze en rood gemengd in een flesje. Linker foto is gemaakt bij natuurlijk licht, rechter - met flits. Hele mooie intense kleur, ideaal voor elk seizoen en zeker nu!
Deze mooie bruine kleur is #53. Medium chocolade bruin, met een druppeltje rood er doorheen. Echt een hele mooie kleur voor het najaar, perfect ook voor bij de 90's lips trend van nu. Dit vind ik ook wel een hele chique kleur die bij elke gelegenheid past. Love it!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Hema kleurtjes?

6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleurtjes! Die roze knalt echt van je nagels, prachtige kleur. En die bruine, chocolade kleur is mooi voor de herfst, leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lakjes, vooral het frambozen kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gosh, Hema nagellak koop ik eigenlijk nooit! Maar is wel de moeite zo te lezen! Fijne tip. Ik vind beide kleurtjes mooi, de tweede net wat hipper en nu.

    BeantwoordenVerwijderen