maandag 12 oktober 2015

Look: autumn leaves

Ah, herfst! De bladeren krijgen steeds bontere kleuren en het weer blijft, gelukkig, nog prachtig zonnig. Ik, als liefhebber van warme ooglooks, wordt alleen maar aangemoedigd om meer van dit soort tinten te dragen. En voor deze look werd ik nog meer geïnspireerd door deze tutorial van Makeup Geek, al heb ik hem, volgens mij, toch net iets neutraler gemaakt. Benieuwd hoe ik het heb aangepakt? Lees dan snel verder.Don't mind the bronzer... Ik kom er later nog op terug. In deze look heb ik qua oogschaduws van alles en nog wat gebruikt. Natuurlijk werd ik in de eerste instantie geïnspireerd door de look van Makeup Geek, en ook de kleur Bitten (die ook in die tutorial werd gebruikt) heb ik in mijn look verwerkt. Verder was het een kwestie van verschillende warme tinten combineren die voor een soort ombre effect hebben gezorgd.
Terwijl de look uit de tutorial alleen maar uit matte kleuren bestaat en een hele lichte kleur aan de binnenkant heeft, besloot ik om er een eigen draai aan te geven. Voor de binnenste helft van mijn ooglid heb ik een lichte shimmery MAC kleur gebruikt, wat dan ook de enige shimmery kleur in deze look werd. Verder heb ik een aantal warme bruine tinten gebruikt, waaronder ook Sienna en Red Earth van Anastasia Beverly Hills, maar ook een donker paarse Kat von D kleur. Kortom, alles wat een beetje rood/bruin/paars in zich had, ging op mijn oogleden. Tja, soms heb je dat, dan ga je los met het mixen van kleuren. :P De buitenste ooghoek kon natuurlijk nog donkerder, net als in de tutorial, maar ik heb het bewust wat lichter gehouden. Persoonlijk vind ik het zo ook mooi. En op mijn waterlijn heb ik weer eens een oogpotlood gebruikt! Een donkere zelfs. Ik heb al een hele tijd geen oogpotlood op de waterlijn gedragen, ik houd het er vaak neutraal. Maar nu ging ik weer even los en dat beviel mij eigenlijk weer wel. De mascara is mijn nieuwe super budget favoriet. Die gaan jullie nog deze week in een tutorial zien.Eeeeh, don't mind the bronzer... zware hand, ik weet het, maar ik ben gek op bronzer, kan er niks aan doen! There's no such thing as too much bronzer is een beetje mijn motto aan het worden, al valt het gelukkig op de andere dagen wat meer mee. :P Voor deze look heb ik ook nog een beetje paarsige blush toegevoegd, voor een klein beetje meer "kleur" op mijn wangen. Op mijn lippen draag ik trouwens mijn nieuwe Hema Soft Matt Lipbalm waar ik gisteren over schreef. Ik vind de kleur te gek, ik vind het ook super dat hij een lichte stain achterlaat. Maar ik heb ook wel een kritiek-puntje: hij loopt bij mij steeds uit... en ik vind dat ik nog echt geen lijntjes rondom mijn lippen heb, maar de randjes met dit lipproduct gaan op een gegeven moment alle kanten op, zelfs als je niks gaat eten. Hmmm, echt een beetje jammer. Maar omdat ik voor de rest dit product helemaal geweldig vind, blijf ik hem toch wel gebruiken!

Wat vinden jullie van deze look?

7 opmerkingen:

 1. Heel mooi geworden! Ik ben vooral fan van de lipbalm kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je super mooi! Warme kleuren passen perfect bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, ik ben echt helemaal dol op dit soort kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs mooie en warme herfst look heb je gemaakt, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie look! Ik hou zelf wel van natuurlijke kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie look Stasya! Enne, niks mis met bronzer hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen