vrijdag 16 oktober 2015

Look met Naked 3 palette

Vandaag heb ik een tutorial voor jullie waarin ik laat zien dat ik mijn Naked 3 palette wel een beetje herontdekt heb. En ja, dat is misschien niet mijn meest favoriete palette uit mijn stash, maar ik begin het nu echt meer te waarderen. Misschien vind ik hem toch iets leuker dan gedacht, vooral voor het najaar.


Ook herontdekt: de Rimmel lipstick uit deze video, een prachtige "mauve" kleur die ik nu vaker heb gedragen. Deze Catrice mascara had ik tijdens het filmen pas de tweede keer gebruikt en ik ben echt onder de indruk! De eerste keer dat ik zo'n budget mascara zo goed vind, al zal het mijn favoriete Rimmel mascara nooit vervangen.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb het palet ook en ik gebruik het ook niet zo vaak. Maar deze look ga ik zeker ook eens een keertje uitproberen. Zeer benieuwd of de look ook leuk bij mij staat :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaaaat, spijt van het Naked 3 palette? Neeee! Blij dat je het herontdekt hebt, het is echt een favoriet van mij. Vind de look ook heel mooi geworden. Limit is inderdaad een goeie basiskleur, en Nooner is zoooo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige herfst look heb je gemaakt. De kleuren staan je prachtig en die lipstick.. die wil ik nu ook ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je heel goed! Ik vind de Rimmel Lipstick super! Af en toe wijk ik af naar Max Factor, maar meestal kom ik toch weer uit bij die van Rimmel.

  BeantwoordenVerwijderen