vrijdag 30 oktober 2015

Make-up stash update (najaar 2015)

De lang verwachte video: mijn stash update is hier! Sinds de verhuizing is het heel anders geworden, alleen al omdat ik geen koffertje meer heb waar ik eerst mijn stash in bewaarde. Nu is de boel een stuk overzichtelijker en ik ben er echt blij mee!


Mocht je trouwens benieuwd zijn wat ik met make-up heb gedaan die ik niet meer wilde: de meest waardevolle producten verkoop ik altijd via Marktplaats (je kunt mij hier vinden); goedkope merken heb ik verzameld en weggegeven aan de minder bedeelde mensen uit de buurt (er zijn hier groepen voor op Facebook).

Hieronder vind je mijn oude stash-updates:

Make-up stash 2011 (deel 1)
Make-up stash 2011 (deel 2)
Inhoud Z-palettes 2011
Stash op en in mijn kaptafel 2012
Mijn palettes stash 2013
Make-up stash 2014

Nagellak stash 2011
Nagellak stash 2013

4 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb je een prachtige stash! Heel leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje en wat een prachtige collectie heb je!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi beauty hoekje heb je! Handig hoe alles in aparte laatjes en bakjes zit. Het moment dat je al je palettes toonde ging mijn hart wel effe sneller slaan, zo'n mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd fijn om in een ander zijn stash te neuzen :D

  BeantwoordenVerwijderen