donderdag 29 oktober 2015

Mijn handtas essentials

Welke tas ik ook meeneem, er moeten altijd een paar essentials in. Als ik heel even het huis uit moet, dan is vaak een portemonnee en mijn telefoon voldoende. Maar het liefst sleep ik toch net iets meer mee. Benieuwd? Kijk snel verder.Euhm, ja, dit is best veel. Maar, geloof mij, er kan nog meer bij als ik bijvoorbeeld ook 's avonds weg ben (zoals make-up, een klein flesje parfum en mijn bril voor autorijden 's avonds). Normaal hoort hier ook nog een lippenbalsem/gloss tussen, maar die verschilt eigenlijk per dag. Dit zijn toch echt wel dingen die ik altijd moet meehebben. Mijn portemonnee, een aantal hygiëne-producten (nee hoor, verder geen last van OCC :P), handcrème en natuurlijk mijn iPhone met een aantal bijbehorende essentials (zoals de witte oordopjes, die overigens al uit elkaar vallen..). Oh ja, en een pen, want je weet nooit wanneer je die nodig zult hebben!Deze portemonnee heb ik sinds een paar maanden en ik ben er heel erg blij mee. Hij is van Guess! Mijn moeder kreeg hem van een vriendin uit Amerika en, aangezien zij zelf al een andere portemonnee had, gaf ze hem aan mij. Deze bleek echt ideaal voor mij te zijn, aangezien er genoeg plek is voor pasjes. Aan de achterkant zit nog een ritssluiting, waar ik mijn munten en een klein spiegeltje in bewaar.Mijn beauty en hygiëne essentials! Jep, best een beetje geobsedeerd. Ik vind het fijn om zowel een vloeibare desinfecterende gel (Action) mee te hebben, als van die vochtige doekjes (DM). Een pak van gewone tissues kan ook altijd van pas komen. Een busjes deo (Rituals) en een kleine handcrème (100% Pure) moeten zeker altijd mee, al wissel ik wel vaak van merken.Mijn telefoon (good old iPhone 5) moet ook zeker altijd mee, ik kan echt niet zonder! Ik heb vaak ook mijn oplaad-draadje mee (via BuyInCoins), al ligt deze vaak in de auto zodat ik daar muziek mee kan luisteren. Maar sinds kort neem ik dit draadje vaak mee in mijn handtas om mijn telefoon ook buiten mijn auto, als ik onderweg ben, op te kunnen laden. Ik gebruik hem voor mijn Cygnett powerbank. Ik merk dat mijn telefoon zo snel leeg is elke dag, maar ik gebruik hem dan ook heel intensief. Zo'n externe batterij is dan ook super handig! Deze komt van GSMpunt waar je trouwens nog meer opladers kunt vinden. Bij deze webshop krijg je nu tijdelijk (tot eind november) 20% korting op alle opladers van Cygnett met de code CYGNETT20. Persoonlijk vind ik deze oplader echt heel gebruiksvriendelijk, hij werkt snel en weegt helemaal niks. Nooit meer een lege telefoon is toch wel een heel fijn idee.

Hebben jullie bijzondere handtas essentials?

3 opmerkingen:

  1. Zo'n oplader neem ik ook altijd mee als ik ergens naartoe moet (nu niet voor de ikea, maar voor een event bijvoorbeeld), superhandig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook altijd een mobiele lader mee in mijn tas!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook ik heb altijd een pen, beurs, telefoon, TicTacs (just in case), libalsem en lipstick/lipgloss bij me. Antibacteriële handgel, mini deo en een handcrème heb ik ook altijd mee. En in het najaar een pakje zakdoeken

    BeantwoordenVerwijderen