zondag 25 oktober 2015

Pink Pictures #27

De afgelopen maand was lekker rustig en ik had ook eerlijk gezegd niet verwacht dat ik genoeg leuke dingen zou vastleggen voor een Pink Pictures. Maar toch, het is helemaal gelukt! Gelukkig dus genoeg leuke en gezellige dingen meegemaakt met als resultaat - weer een artikel vol met foto's. Enjoy!Ik had laatst een idee dat je wel eens in je leven op tv moet komen... haha, leuk toch? Dankzij een tip op Twitter had ik mij ingeschreven op een website waar ze steeds publiek voor tv shows zoeken. Opeens kwam een aanbieding dat je gratis naar De Wereld Draaid door kon in september. Meteen geboekt natuurlijk! Op mijn Instagram vinden jullie trouwens ook een selfie van mij en Matthijs van Nieuwkerk. En het was de avond waarop Joss Stone ging optreden, super cool natuurlijk! Ik vond het trouwens ook heel gaaf dat Matthijs zelf de introductie ging doen voordat de camera's gingen draaien. Het was heel persoonlijk en relaxt, ik had het echt niet verwacht. En ja, nu wil ik nog een keer! Moet ook wel, omdat ik uiteindelijk niet op tv ben geweest (wij zaten op een balkonnetje boven). ;)Herfst betekent een extra bezoekje aan Starbucks. Ik ging natuurlijk voor Pumpkin Spice Latte! Heerlijk, en er hoort natuurlijk altijd iets lekker bij. Rechts - mijn craving naar oliebollen wordt sterker, nu ze steeds vaker verkocht worden. Een zak met 11 stuks gaat zo op, hoor. :PIk kreeg eindelijk het bericht dat ik de Blije Doos mocht ophalen bij Prenatal! De inhoud was niet heel bijzonder, maar een kleine pak Pampers is natuurlijk altijd welkom. Er zaten ook twee kleine blikjes alcoholvrij bier in, die zijn nog best snel opgegaan. Heerlijk! Tja, als zwangere mag je van dat soort freebies profiteren, dus waarom niet. ;)En over Pampers gesproken.. in de kast hebben wij een plank leeg gemaakt voor een klein Pampers voorraadje. Inmiddels is die plank daaronder ook gevuld, met maatje 2. Tja, zo'n 40% korting aanbieding bij de Etos kun je niet makkelijk weerstaan! Het pakje rechts kocht ik bij C&A ook met korting, het kostte bij elkaar maar €8. Super cute!Deze foto maakte mijn moeder (stiekem) tijdens de 3D echo, waar jullie gisteren al over konden lezen. Ik wilde eigenlijk niet dat zij foto's van mij zou maken, maar toch deed ze het. En toen ik het zag, was het even een "wow" momentje. Hoe stom het ook klinkt, maar ik had niet verwacht dat ik al zo'n toeter heb! Tuurlijk, je ziet jezelf in de spiegel, maar zo van de zijkant, liggend, lijkt mijn buik echt enorm. Vraag me trouwens niet hoe ik aan die blauwe plek kom, echt geen idee.Lekkere thuis-baksels! Links - de pizza wrap. Rechts - cake die ik ook al in dit artikel liet zien. Ze waren beide heerlijk!Ik had laatst kaartjes voor NSMBL festival gewonnen. Op het festival zelf heb ik geen foto's gemaakt, omdat ik steeds gezellig met een vriendin zat te kletsen. Het was best leuk, al was het kleiner dan verwacht. Je had daar ook een paar beauty-stands waar je leuke dingen (vaak ook met korting) kon kopen. Ik heb maar 2 lipproducten gekocht, van Sleek en Kardashian Beauty. Binnenkort meer hierover.Lieve Cosmo was aan het slapen bij mij. Zo ligt ie 's ochtends en 's avonds naast mij als ik tv zit te kijken. Kleine genieter. Carly mag er 's avonds wel eens uit en laatst ging ze lekker "kroelen" bij Cosmo. Dat vind hij nog steeds heel spannend, omdat hij ook niet zo goed weet hoe hij met een konijn moet omgaan. Maar zij vond het helemaal geweldig, ze viel zelfs in slaap bij hem (en hij uiteindelijk ook een beetje).De babykamer is nu echt bijna klaar! Ik ben blij dat raambekleding eindelijk opgehangen is. Ik stuurde deze foto naar Jeroen om te laten zien hoe donker het dan is. Ik heb ergens gelezen dat het goed is om de kamer zo donker mogelijk te maken, de baby's schijnen dan beter te kunnen slapen. Ik heb ze niet helemaal strak gemaakt, vooral aan de onderkant komt er eigenlijk nog minder licht doorheen. Nog wel een beetje aan de zijkanten, maar dat blijft lastig met (deels) een schuin dak. Ik vind het alsnog goed gelukt! En rechts wordt -zoals het "mooi" heet- de voedingsstoel. Het is eigenlijk gewoon een hele luxe fauteuil, zit heerlijk! Alleen de kleur en materiaal zullen anders / lichter zijn. Deze wordt ergens in december geleverd, ik hoop nog net op tijd. :)Met mama gezellig lunchen. Dat doen wij zo nu en dan. En tegenwoordig hoort er natuurlijk warme chocomel mét slagroom bij. Heerlijk!Van de week was ik weer eens bij een persevent aanwezig en het was best leuk. Sowieso altijd leuk om je bezig te houden met beauty-dingen. ;) Mijn haar werd daar gedaan met een GHD styler. En mijn nagels werden gelakt met twee najaars-kleurtjes van Vinylux (het is van CND die ook Schellac maakt, allen voor deze hoef je geen lamp te gebruiken). Je ziet het niet zo goed, maar de nagellak is donker-paars met glitters, op mijn ringvinger heb ik een iets donkerdere kleur met rode glitters. Ik ben benieuwd hoelang deze blijft zitten!Ter afsluiting deze vrolijke foto van mij en Jeroen. Wij hadden zo'n baby-speelkleed gekocht. Deze is super veelzijdig en heeft ook zo'n bloemetje hangen die allemaal liedjes afspeelt. Dat wilden wij ook zien en de enige manier was om het vanuit de baby-positie te bekijken. Het was best gezellig zo! :P

1 opmerking:

  1. Leuk om te zien! Wat geweldig om Joss Stone daar te zien, zij is zo goed! Ben benieuwd naar de babykamer!

    BeantwoordenVerwijderen