zondag 11 oktober 2015

Random HEMA shoplog

Heb je dat wel eens: je komt een winkel binnen en opeens zie je (te) veel leuke dingen? Hebben! Dat had ik afgelopen vrijdag bij de Hema. Al eerder zag ik een paar leuke kinderkleertjes (what's new...) hangen en nu besloot ik om ze ook echt mee te nemen... met nog wat extra's erbij. Ik heb, denk ik, nog nooit eerder zoveel geld bij de Hema in een keer uitgegeven, maar wat ben ik blij met alle goodies! Ik besloot om alles op de foto te zetten, zodat ik weer eens een foto-shoplog kan plaatsen. Ben je benieuwd naar mijn nieuwe goodies? Kijk dan snel verder.Die babykleertjes dus... die zijn echt te leuk bij de Hema! Ze hebben vooral zoveel stoere spijkerbroekjes, echt te schattig! Maar dan ook echt van die modellen die bij volwassenen ook heel cool zouden staan, maar dan in een mini maatje. Ik kon mij moeilijk inhouden, maar besloot om vooral niet te veel te kopen. Drie dingetjes is voor nu meer dan genoeg... ik heb het gevoel dat dit niet de laatste baby aankopen van de Hema zijn. :PDie baggy broek in het midden was dus diegene waar ik meteen verliefd op werd. Hoe stoer is deze?! Ik vind hem helemaal te gek! Het rode truitje vond ik er wel mooi bij passen.. en hey, het blijft mijn favoriete kleur (dat gaat jullie zo nog meer zien). Het grijzen broekje daarnaast vond ik ook heel erg leuk. Het is van ribstof aan de buitenkant en met katoenen binnenkant. Heel erg zacht, luchtig en toch ook wel warm tegelijk. Dit broekje was verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ik koos voor grijs omdat het straks makkelijker te combineren zal zijn (jep, daar denk ik nu al aan). Ik heb alles trouwens in maat 68 gekocht, omdat ik al genoeg hele kleine babykleertjes heb. Dit kan hij straks met 2-4 maanden dragen, dus dat is helemaal prima.En ik heb mijn eerste hydrofiele luiers gekocht! Voor diegene die het niet weten: nee, je hoeft ze echt niet als "luiers" te gebruiken (daarvoor hebben wij al een behoorlijke voorraad Pampers). Dit soort doekjes moet je sowieso in meervoud hebben, omdat je ze voor van alles kunt gebruiken (tegen kwijl, spuug, maar ook als een soort sabbel-doekje... echt 10001 manier dus). Ik stelde het kopen van deze doekjes steeds uit, maar nu ik nog minder dan 3 maanden te gaan heb, besloot ik om het eerste setje van drie doekjes te halen. Deze hebben ook nog eens vrolijke kleurtjes. ;)Tijd voor mama to be! Ik vind het nog steeds een luxe probleem, maar het wordt langzaam maar zeker een beetje vervelend. Ik bedoel: wat is er vervelender dan geen fijn zittend ondergoed? En ook al heb ik geen extreme verandering in mijn lichaam, maar zelfs mijn meest uitgerekte en ruim zittende (nu niet meer dus) bh's werden te krap. Ik kan nog maar een paar exemplaren aan en ik moest dus echt een paar nieuwe hebben, in de juiste maat. Ik trakteerde mezelf op twee setjes! Een tijgerprint (hou ik van) en een mooie kanten paarse. Ik kocht er ook een setje slips bij, deze werden per 2 verkocht. Heel blij mee!Ik had het nog over mijn favoriete kleur... ik kocht ook nog wat kleertjes voor mezelf waar, volgens mij, mijn dikke buik nog makkelijk in moet passen. Een simpel rokje dat ik hoop over mijn buik te kunnen dragen... behalve als hij dan echt te kort wordt, dan kan die alsnog onder mijn buik. Er zitten ook touwtjes aan vast en dat vond ik ook wel handig. Ben benieuwd! Ook heb ik nog een lange ruime jurk gekocht. Altijd handig en netjes met een legging eronder.Jaar tuurlijk, beauty! Ik kan gewoon niet rustig langs nagellak van Hema lopen... Vooral dat plankje midden op hun beauty-afdeling, die is altijd gevuld met de leukste kleuren. En ik dacht dat ik al genoeg nagellak heb... nou, bij Hema werd het allemaal iets te verleidelijk. Ik koos voor een felle roze kleur, die overigens in de winkel meer rood/roze leek. Heel benieuwd hoe dit kleurtje op mijn nagels zal staan. En ik heb nog een bruine tint meegenomen die in de winkel iets donkerder leek. Ik ben blij dat het niet zo is, ik vind hem prachtig draagbaar! Die gaat, denk ik, binnenkort als eerste op mijn nagels! Willen jullie hier de swatches van zien?

Ook heb ik een matte stick meegenomen. Deze had Hema al, maar er zijn sinds kort een aantal nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd. Eigenlijk stond #11 op mijn wishlist, omdat ik die op andere blogs al voorbij zag komen. Maar toen ik hem zag naast #10, besloot ik om toch voor die laatste te gaan. #10 heeft iets meer roze/paars in zich, terwijl ik #11 vrij warm vond. En als ik dan toch voor een bruine kleur ga, dan het liefst eentje zonder al te veel warmte. Ik heb hem meteen al getest en ik kan jullie meteen verklappen - ik ben onder de indruk! Ik ga hier geen apart artikel over maken, maar misschien zal ik hem binnenkort in een look gebruiken.En tot slot... ja, ook weer een traktatie... hoe laat je zoiets liggen? Onmogelijk! ;)

Wat kopen jullie meestal bij de Hema?

2 opmerkingen: