maandag 2 november 2015

2x nieuwe Catrice nagellak

Eens in de zoveel tijd vernieuwt Catrice haar assortiment, inclusief de nieuwe nagellak kleurtjes. De laatste toevoeging vond ik geweldig en met name deze twee kleurtjes sprongen er voor mij uit. Benieuwd naar de swatches? Kijk snel verder.Ik was, denk ik, niet meer gewend aan het brede kwastje van Catrice. Die is heel handig, maar je moet er wel mee kunnen omgaan. Aangezien ik de laatste tijd alleen dunnere kwastjes gebruikt heb, was het heel even wennen. Je moet vooral niet al te enthousiast gaan aanbrengen, beetje bij beetje werkt bij dit kwastje het beste. De kleuren, die ik heb uitgekozen, passen perfect bij de herfst en zijn ook nog eens de ideale tinten voor elke dag.
Allereerst de bruinige kleur met de prachtige (maar subtiele) shimmer. #100 Red Goes Nuts - zou die naam geïnspireerd zijn op That 70's Show? Zo ja, dan vind ik dit kleurtje nog leuker! Wat een prachtige kleur is het toch ook. Een bruine kleur met een goede dosis rood er doorheen. Er zit ook hele mooie (koper / roze) shimmer in die je vooral bij direct licht ziet. De grote swatch-foto is gemaakt met flits, waardoor je de shimmer en veelzijdigheid van deze kleur nog beter kunt zien. Bij elk licht is de kleur weer net even anders; het blijft een prachtige kleur die eigenlijk wel heel chique staat.
Op #57 Karl Says Très Chic werd ik eigenlijk meteen al verliefd. Inmiddels heb ik hem zelfs een paar keer gedragen en ik ben er helemaal weg van. De meest perfecte roze kleur ever! Niet te Barbie-achtig, niet te snoeperig, met een klein druppeltje beige er doorheen. Een mooie creamy tint die eigenlijk wel bij elk seizoen past. Zo'n kleur die niet al te opvallen is, maar het maakt je handen heel verzorgd en doet je vingers iets langer lijken. Ik voel het, dit wordt een favoriet!Ik kocht deze twee lakjes ook nog eens in de aanbieding bij Kruidvat, maar gelukkig is nagellak van Catrice sowieso al heel betaalbaar. De kwaliteit is prima, zeker als je er een goede base- en topcoat bij gebruikt. En de nieuwe herfst-achtige kleurtjes zijn zeker de moeite waard om van dichtbij te bekijken!

5 opmerkingen: