woensdag 4 november 2015

5 favoriete beauty YouTube guru's van dit moment

De afgelopen maanden heb ik vooral een zwak voor de video's van de onderstaande beauty guru's gehad. De ene heeft geweldige reviews die ik blind durf te vertrouwen. De andere heeft shoplogs om bij weg te kwijlen. Kijken jullie mee?


Het komt niet vaak voor dat ik een video van Emily (emilynoel83 / beauty broadcast) mis. Haar reviews zijn heel duidelijk en uitgebreid, zonder dat de video dan mega lang wordt. Ik kan het ook altijd waarderen dat ze dan meteen laat zien hoe ze het product aangebracht heeft, zodat je het direct in werking kunt zien. Oh ja, en haar mommy tutorials (zoals one hand tutorial) blijven geniaal. Een dame die niet bang is om ook nadelen van een groot merk op te noemen en niet al te subtiel is met haar mening - love it!


Hetzelfde geldt ook voor Tati. Alleen zij heeft ook nog eens geweldige hauls / shoplogs. Haar "first impression" video's zijn ook super, zij neemt je voor de rest van de dag mee om te zien hoe het product zich gedurende de dag gedraagt. Zij is al in de 30 en daarmee is zij wat ouder dan een gemiddelde guru, en dat vind ik eigenlijk vernieuwend. Erg spontaan, heel eerlijk (ook over privé zaken), prachtig om te zien en haar manier van praten spreekt mij simpelweg aan.


En over hauls gesproken... Amy (Amy Macedo) heeft soms de meest jaloersmakende hals. Ook leuk om te zien: zulke "what's in my mail" video's. Grappig dat er steeds in de comments van dit soort video's staat dat men het niet begrijpt dat ze zoveel krijgt, terwijl zij een relatief kleine YouTube'r is. Ach ja, het maakt het er niet minder leuk op. Je moet wel houden van haar manier van praten, maar vooral haar favorieten- en haul-video's zijn wat mij betreft de moeite waard.


Super leuk om te zien hoe snel het kanaal van Kathleen (KathleenLights) is gegroeid. Inmiddels is zij een van de grotere beauty guru's geworden en je gunt het haar gewoon. Het is een schatje om naar te kijken en ook haar mening kan ik altijd wel waarderen. Mooie natural beauty die al een paar samenwerkingen met leuke merken is aangegaan. En oh ja, de manier waarop zij "it's expensive" uitspreekt is legendarisch.


En tot slot, hoe kan het ook anders.. Jaclyn Hill. Wie kent haar niet? Dankzij de prachtige samenwerking met het merk Becca al helemaal. Jaclyn heeft de term "highlighter on fleek" helemaal hip gemaakt en haar energie is aanstekelijk. Ze praat snel, ziet er altijd glamorous uit en zij heeft een hele duidelijke mening. Met haar liefde voor Morphe palettes heeft zij ook mij trouwens aangestoken... maar hier binnenkort meer over. ;)

Wat is jullie favoriete YouTube guru op dit moment?

5 opmerkingen:

 1. Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen op zo'n manier!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je wat me weeral eens opvalt? Het zijn stuk voor stuk jonge en mooie meiden, argh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, er zijn genoeg oudere YouTubers! Alleen ik volg ze nauwelijks, omdat mijn interesses anders zijn ;)

   Verwijderen
 3. Oeps, ik ken geen een van deze youtubers...!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken ze bijna allemaal, behalve Amy. Ik ga haar kanaal zeker eens opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen